Velkommen til Vejlefjord EfterskoleIntrodag

Drømmer du om at få venner for livet og en masse gode oplevelser? Så er Vejlefjord Efterskole lige noget for dig! Vi byder på et spændende skoleår, der baner vejen for en god afsluttende eksamen. Vi er en gymnasieforberedende efterskole i Vejle med 8., 9., og 10. klasse, som giver dig muligheden for efterfølgende at fortsætte efterskolelivet på vores kostgymnasium, hvis du ønsker det.

Efterskole i Vejle med mange tilbud

På Vejlefjord Efterskole finder du et af de største udvalg af fag og linjer, der er at finde på efterskoler i Vejle og omegn. Du kan blandt andet vælge profilfagene IT og Teknologi, Heste, Multisport, Outdoor og Krea, som du kan læse nærmere om her på siden. Hvis du ønsker at tage på efterskole i 10. klasse, kan du bl.a. vælge vores Global-10 klasse, der byder på to udlandsrejser og masser af udfordringer.

De perfekte rammer og gode oplevelser

Vores efterskole i Vejle har en helt fantastisk beliggenhed tæt ved skov og strand. Hvis du interesserer dig for ridning, og søger efter efterskoler i Vejle, hvor du må have din egen hest med, er Vejlefjord Efterskole oplagt for dig. Hele efterskolen tager hvert år på en skitur til Norge, hvor de elever der har lyst deltager. Hvis du tager på Vejlefjord Efterskole i 8. klasse, kommer du på en mindre tur til udlandet. Hvis du tager på vores efterskole i 9. klasse eller 10. klasse, kommer du på en studietur til et sted i Europa.

Her er lidt af hvad vi kan byde på

Kontakt Vejlefjord Efterskole

Du er altid velkommen til at kontakte os på 75895202, hvis du har spørgsmål til vores efterskole eller ønsker at bestille en plads. Vi fortæller dig også gerne mere om, hvorfor du skal vælge os fremfor andre efterskoler i Vejle. Tag på efterskole i 8. klasse, 9.klasse eller 10. klasse og få en oplevelse for livet!