Fuglehuse til alle der mangler et sted at bo...

Den 18.05.2017
Skrevet af Pia
Kategorier: Dagskole

5. klasse har lavet fuglehuse

I faget materiel design (sløjd) har 5. klasse lavet et projekt. I faget skal man udvælge et kultur-, natur- eller bæredygtigt projekt, og 5. klasse har lavet fuglehuse. Meningen er, at kasserne skal hænges op med forskellige diameter, så forskellige fugle kan få trygge reder til deres unger. Det kan også være i stedet for et hul i et træ. Kasserne placeres rundt på skolen ved børneskolen, så man tværfagligt inden for et par år kan komme ud at se, føle og lytte til fuglene og lære om dem i natur og teknik.

Fugledag

5. kl. skal gennem projektet finde ud af, hvad fuglehusene gør godt for, hvad nytteværdien er, og de skal opleve en fællesskabsværdi. Arthur har været brainstorm igangsætter og har skrevet et spændede indlæg. Der er hængt 48 kasser op så der kan blive tale om 15 mejser, 10 musvitter, 3 gråspurve, 5 spætmejser, 2 grønspætter og 15 fluesnappere.

Se billederne fra opsætningen her