25 år med skolens børnekor

Skrevet af Pia
Kategorier: Dagskole

25 år med skolens børnekor

For 25 år siden var en flok sangglade børn fra 3.-6. klasse med til at starte Vejlefjordskolens Børnekor. Igennem tiden har rigtig mange børn sunget med i koret og medvirket ved utallige gudstjenester i Vejlefjordkirken.

De har også været på besøg hos kommunens forskellige plejehjem og flere gange er turen gået til Randers, hvor de har sunget for beboerne på Plejecentret Solbakken. Der har også været opført bibelske musicals.

I anledningen af korets 25 års jubilæum afholdte koret en festgudstjeneste i Vejlefjordkirken lørdag den 25. marts kl. 11.

Børnekoret opførte en musical om Moses af Sigurd Barrett. Dirigenten Susse Flinker har været med hele vejen og har dirigeret koret i alle 25 år. Pia Fisher er akkompagnatør.