Oplevelsestur

Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

Oplevelsestur d. 11-13 aug 2017

Et nyt skoleår er nu startet og alle elever har været med på den årlige oplevelsestur, for at blive rystet godt sammen.

Fredag morgen blev 2 -og 3.ge’erne kørt ud til kulsølejeren, hvor de hjalp hinanden med at sætte lejer op, så der kunne være klart til efterskolen og de dejlige putter, når nu de engang kom tilbage fra deres gåtur. 8 til 1.g var ude at gå tur hen til lejeren, hvor de undervejs skulle løse nogle forskellige poster. Da putterne endelig ankom til lejeren fik de sig en varm velkomst af deres 3.g’er, med permanente tuscher og glimmer! Efter roen igen var faldet over lejeren og folk havde spist, var sabbatten så småt ved at komme, og alle samledes til aftensamling, hvor Bjørn Esben kom og fortalt lidt om paradigmer.

Lørdag morgen kom Bjørn Esben tilbage for, at tale lidt mere om paradigmer til morgen samlingen, hvor også lovsangsbandet spillede noget musik. Efter frokost om eftermiddagen startede teambuilding, hvor hver klasse skulle arbejde sammen og løse nogle aktiviteter. Efterfulgt af kano- og pirat ræs, som er en stolt tradition, hvor specielt 3.g får mulighed for, at udfordre deres putter på vandet, for at finde den bedste og hurtigste klasse til at sejle i kano. Om aftenen lørdag, startede talentshowet, hvor alle modige sjæle kunne få lov til at stille sig op på scenen, og vise resten af skolen deres skjule talenter. Det skulle ende med at blive en sjov aften, med en masse sjove indslag og grin. En vinder af talentshowet blev der fundet, som i år var alle volontørerne, der sammen havde lavet forskellige musikindslag og dans! Samt Viktoria Hinke fra 3.g, der havde skrevet et poetry slam om noget hun følte kært for. Nemlig is. Hen af natten, efter talentshow og gulerodskage, var der arrangerede en nat-gåtur, for modige sjæle der turde bevæge sig ud i skoven uden lys, følge nogle blinkende lygter på vejen, hvor der ved hver lygte lå en genstand, som der skulle huskes rækkefølgen på, og så finde veje tilbage til lejeren. Som en ekstra twist havde 3.g’erne gemt sig på ruten, klar til at skræmme folk på vejen.

Hele søndag stod på oprydning af lejeren, indtil bussen kom om eftermiddagen og kørte alle tilbage på skolen.