Embers, Connect og kagespisning!

Den 23.09.2017
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole, HF

Kagebord

Weekenden uge 38 har været en begivenhedsrig weekend. Den startede ud fredag aften med Embers, hvor temaet var sabbatten. Efter noget dejligt lovsang, kom hygge for alvor i centrum da 5 elever og Bjørn Esben slog sig ned i en sofa på scenen og talte om sabbatten. Der blev både delt personlige holdninger, bibelens tanker om sabbatten og undrende spørgsmål til de andre. Det var en lærerig samtale, som de seks mennesker på scenen fik gang i. Aftenen sluttede med varme vafler og lovsangsmusik.

Allerede lørdag formiddag var der gang i den igen. Denne gang var Connect, som der skulle afholdes for første gang i år. Sidste år hed det Alt Service, men på grund af dette års tema, som er venskab, hedder det nu Connect. Emnet lørdag var venskab på tværs af kulturer og dette emne blev skudt i gang med en sketch, lavet af volontørerne, som viste nogle af det ting, man kan komme ud for, når flere kulturer mødes. Derefter tog Carsten Risager over og fortalte om hans egne oplevelser med dette møde. Det var meget inspirerende at høre ham fortælle, da man virkelig kunne leve sig ind i det og tænke over hvordan vi møder andre mennesker.

Efter en god omgang frokost og lidt tid til at slå mave, var alle elever inviteret over i kirken, hvor menigheden stod klar med det helt store kagebord. Det var rigtig mange mennesker, men hvem siger også nej til kage? Det gav skolens elever en mulighed for tale med flere fra menigheden under hyggelige omstændigheder.