Skolernes Motionsdag

Skrevet af Pia
Kategorier: Dagskole

Skolernes Motionsdag

Fredag den 13 oktober stod i motionens dag. Klokken 11.00 blev det skudt i gang med de to løb. Der var mellem Korshøj, for alle dem som havde lyst til en løbetur,  og Indianerløbet, for dem som ville have udfordring undervejs. Efter en god omgang opvarmning var alle løbere klar til start. Mellem Korshøj er helt helt almindeligt løb, hvor det i sin enkelthed gælder om at løbe hurtigst og komme først. Asger fra 7. klasse vandt for drengene og Laura fra 3. g vandt for pigerne. Indianerløbet var kortere end mellem Korshøj, men her gik det ud på at løse forhindringer undervejs. Elever var opdelt i hold, så man kæmpede hold mod hold og nøj hvor var der gang i den. De fleste gav sig 100%, både store og små. Vejret var med os og humøret var højt, så man kan nærmest ikke be om andet.

Se resultaterne fra Mellemkorshøj HER