Korøve weekend

Den 12.11.2017
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

Denne weekend stod i julens tegn, selvom at det stadig er november. Vejlefjord koret tog over på den anden side af fjorden, for at gøre sig klar til de kommende julekoncerter. Fredag klokken 17, stod eleverne klar ved bussen, klar til at have en hyggelig weekend. Da de ankom stod Elsebeth og Holger allerede i køkkenet med dejlig mad. Efter aftensmad var der ingen tid at spilde, og de gik straks i gang med at synge. Resten af aftenen blev brugt på hygge, både i form af spil, gåture og film. Lørdag morgen startede dagen også med sang efter en gang morgenmad. Derefter holdte Maysie en gudstjeneste om tillid. Her blev alle elever og volontører udfordret, for hvem stoler man egentlig på? Der blev talt om tro, lavet tillidsøvelser, som heldigvis ikke endte ud i større uheld, og skubbet grænser. Det store spørgsmål var om man kunne stole på nogen, man ikke havde set? Kan man derfor stole på Gud, selvom at han ikke er fysisk til stede? Det gav et nyt syn på hele tillid-konceptet. Senere på dagen blev noderne lagt til side og gå-skoene blev taget på. Planen var at gå ned til Vejle Fjord, men skoven udfordrede os, både med stejle bakker og mudder. Men friske og trætte blev de i hvert fald. Om aftenen stod det på julefest, som korudvalget havde stået for. Det blev startet med en god omgang julemiddag, som tilfredsstillede alle munde. Derefter var der underholdning i form af pakkeleg, stolelege og julefilm. Det var en lang og hyggelig aften. Søndag blev brugt på at få styr på det sidste i sangene og rengøring. Klokken 14.30 ankom koret igen på Vejlefjord, trætte efter en lang og god weekend, hvor der i hvert fald blev sunget igennem.

Nu er de klar til første julekoncert i Silkeborg Adventistkirke den 3 december.