Skolegudstjeneste

Den 18.11.2017
Skrevet af Pia
Kategorier: Dagskole

Lørdag morgen valfartede mange mennesker til kirken. Det var specielt forældre og søskende, som var gæster i kirken. Der var nemlig skolegudstjeneste. I år handlede gudstjenesten om Martin Luther og hans 95 teser. Det er nemlig 500 års jubilæum for reformationen i år. 0-6 klasse viste via et skuespil hvordan Martin Luther fik en interesse for religion og hvordan hans teser blev til. Skuespillet var blandet med musik, fællessang og nutidige jokes. Der blev blandt andet gjort grin med, at det hele ikke var “Luther-lagkage” og om paven i Rom, mon bød på romkugler. Hele arrangementet var sat sammen af Susse Finker og Pia Fisher. Pia spillede også på klaver under sangene, hvor Susse dirigerende. Skolens kost-elever var samlet i aulaen, hvor de havde en separat gudstjeneste. Det var nok meget godt, for kirken var proppet. Da skuespillet nåede til sin ende, kunne man godt mærke den store mængde tilskuere, for bifaldet var stort. Det hele sluttede af med velsignelsen. Mange tak til 0-6 klasse for et nyt syn på Martin Luther og tak for at de opfriskede historien.

Se flere billeder på Facebook