Inspirationsuge

Fra 26.02.2018 10:35 indtil 03.03.2018 10:35
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

I sidste uge var der inspirationsuge. Denne gang var det Melissa Myklebust, som talte. Hun stod for morgensamlingerne i skolen og aftenmøderne i kirken hver dag. Ugens tema var venskaber, både med hinanden og med gud. Der blev blandt andet fokuseret på at man skulle få en positiv kommentar fra ens nærmeste venner. Det kørte videre efter mødet hvor Maysie, ungdomspræst, og en folk elever havde sørget for “bliv-lidt-længere” i kirkens forhal. Her blev aftenserveringen serveret, mens Joan, ungdomspræst, hver aften stod klar med en ekstra snack. Der var spil, som flittigt blev brugt af både gymnasie og efterskoleelever. Der var også fokus på hvordan man kunne bede til gud. Der var blevet lavet forskellige bedestationer rundt om omkring i kirken, hvor der skete forskellige ting. Man kunne for eksempel skrive en seddel om hvad man var taknemmelig for og tænde et lys for en man savner. Fredag aften fik Melissa hjælp af et lovsangsband, som stod for musikken. Hele mødet handlede om at lovprise gud gennem sang og det var en god start på sabbatten. Alle elever var klar på en god weekend med international fodboldstævne.