Forårskoncert

Den 14.04.2018
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

Selvom at vejret udenfor går lidt op og ned kan vi ikke komme udenom at det er blevet forår. Det skal selvfølgelig fejres og på skolen gør vi det med en koncert, nemmere bestemt forårskoncerten. Koncerten bruges af koret til en slags generalprøve før de tager afsted på kortur om små to uger. Koret havde derfor en hel række sange som der var blevet øvet godt og så var der mange solister som havde noget at tilbyde. 1.g musikhold skulle også spille en omgang samspil, hvor der både blev brugt violin og ukulele. Nogle af eleverne fra 2.x havde valgt at spille en matematik-sang som de har brugt i timen, til stor glæde for alle der lyttede på. Derudover var der også mere seriøse sange og musikstykker som blev spillet eller sunget af elever og volontører. En helt igennem fantastisk aften.