Introaften for nye elever

Den 15.05.2018
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole, Dagskole, HF

Tirsdag aften var det som om at vi fik en forsmag på det nye kapitel der skal starte efter sommerferien. Alle de nye elever som kommer, skulle nemlig til introaften. Det var både dem som skulle starte i gymnasiet, HF, dagskole og efterskole. Efter nogle informationer omkring skolen osv. skulle de lære hinanden lidt mere at kende. Der var nemlig blevet arrangeret et løb udenfor, da vejret var noget af det bedste vi har oplevet i lang tid. Det var kostvagterne og volontørerne som stod for det, mens de fik hjælp af nogle nuværende elever. Der var stor diversitet i posterne, nogle steder skulle man huske ting, et sted skulle man tænde et bål og man kunne også prøve at sætte en grime på en af skolens heste. Der blev grinet, mens de kommende elever blev udfordret og lærte hinanden bedre at kende. Det sluttede med præmier til de tre hold som klarede sig bedst og musik fra volontørerne.