Sommerkoncert for 0.-6. klasse

Skrevet af Pia
Kategorier: Dagskole
Tags: bjælke2

Vi kan ikke komme udenom at vejret kun bliver bedre og bedre og at det næsten har følt som sommer i en hel måned nu. Derfor var det det perfekte tidspunkt hvor børneskolen holdte sommerkoncert. Alle elever og deres forældre havde trodset varmen og de befandt sig torsdag aften i Vejlefjordkirken. Koncerten bestod både af sammenspil, soloer og klasseoptrædener. Musikken var meget forskellig og spændte alt fra “Se min kjole” til Kim Larsen og så til “Für Elise”. Der var noget for en enhver smag. Da fælleskoret, som består af alle elever, skulle synge, var en del elever væk. De befandt sig på legepladsen for der var så varmt inde i kirken. De kom alle ind og koncerten fik en god slutning. Det var også en slutning på klassernes musiktimer som har ledt op til denne koncert.