Bagagerumsmarked på Vejlefjordskolen 2. september 11-14

Tags: bjælke1

Bagagerumsmarked på Vejlefjordskolen

Søndag 2. september kl 11-14

Vi inviterer alle forældre, elever, venner, naboer og andre interesserede til skolen til bagagerumsmarked på Vejlefjordskolen!

Private stadeholdere kan sælge deres egne brugte ejendele og danske husflidsarbejder fra bilens bagagerum, trailer, bord, en presenning på græsset eller asfalten. De private overskudslagre i pulterrum, garage, kælder, skuffer og skabe kan blive tømt og solgt. Tingene kan få nyt liv i andre hjem. Hygge og handel går op i en højere enhed på et ægte bagagerumsmarked.

I bagagerumsmarkedet deltager også Happy Hand, der driver en genbrugsbutik i Vejle med frivillig arbejdskraft.

Der vil være gratis servering i skolekirkens forhal. Men husk kontanter alligevel, så du kan købe på staderne.

Benyt anledningen til at komme ned og besøge skolen – se vores fantastiske omgivelser og muligheder.

Retningslinjer for stadeholdere:

Stadebestilling er nødvendig og kan ske til skolen, enten telefonisk (tlf. 75895202) eller via mail: . Ved bestilling skal vi have navn, postadresse, telefonnummer og mailadresse.

Stadebestilling skal ske senest 30. august kl. 12 – men gerne før.

Det er GRATIS at have en stadeplads.

Der åbnes for opstilling af stader kl. 9.30 på dagen.

Stadeholdere er ansvarlige for oprydning og bortkørsel af de ejendele, de ikke sælger på dagen – med mindre der kan træffes aftale med Happy Hand om at aftage ejendelene.