Lige midt i Guds natur

Vi er en privat vuggestue og børnehave, som ligger sammen med Vejlefjordskolen i Hedensted Kommune. Børnehaven er godkendt til 45 børn og vuggestuen til 12 børn.

Tilmeld dig her
"Det er målet, at hverdagen skal være præget af tryghed, trivsel og nærvær. Alle børn er skabt dejligt forskellige og skal anerkendes for deres forskellighed.”

Fuld fart på motorikken!

Vi vægter at bruge naturen meget. Vi bor tæt på skoven og lige ned til Vejle Fjord. Derfor byder hverdagene på mange ture ud i naturen.
Vi er en kristen vuggestue og børnehave der mener at vi er skabt af Gud og derfor er ethvert barn helt unikt og har uendelig stor værdi. Det kommer f.eks. til udtryk ved at vi synger bordvers hver dag og har bibelfortælling hver fredag. Vi mener at det er meget vigtigt at tage hensyn til hinanden og at glæde hinanden.
Vi mener, at børns fysiske udfoldelse har stor betydning for deres sundhed og indlæring. Derfor bruger vi skolens idrætshal dagligt og tager til Hedensted Svømmehal hver 2. uge.

“Verdens bedste Vuggestue og Børnehave - synes vi selv!”

Tid til bare at være!