Daggymnasium

I gymnasiet har vi både dagelever fra nærområdet og elever der bor på skolen. Der er indrettet et opholds- og studielokale specielt til dageleverne, og det kan benyttes til forberedelse og ophold. Her findes en personlig boks til bøger m.v. Som noget helt særligt spiser alle dagelever gratis middag på skolen sammen med kosteleverne, så den hyggelige og faglige snak kan fortsætte der. Der er en del fritidsaktiviteter, som man som dagelev også har mulighed for at deltage i, det kunne fx være at gå til kor, sejle kajak, gå til ridning, spille fodbold, volleyball, svømme i vores svømmehal eller træne i vores veludstyrede fitness-center.

Vi er overbeviste om, at du vil blive glad for at gå hos os. Vores gymnasium er ikke så stort, men til gengæld har det atmosfære, og vi gør hvad vi kan for at skabe et godt miljø for vore elever og her kender alle hinanden og ingen forsvinder i mængden.