Skitur

Skoleåret er fyldt med forskellige events. Nogle er obligatoriske som f.esk. studieturene og andre er tilbud som man kan vælge hvis man har lyst. Udover disse events foregår der også mange spændende ting i weekenderne. Dem kan du læse om her www.lectio.dk.

Skitur

Hver år bliver der afholdt en skitur. De sidste mange år er turen gået til Skeikampen i Norge.

Studieture

Der er tradition for, at klasserne på Vejlefjord tager på en skolerejse. Det giver sammenhold og spændende og lærerige oplevelser. I 8. klasse kommer eleverne på forskellige ekskursioner og de sidste år er turen gået til London og Hamborg. I 9. og 10. klasse tager klasserne på en studierejse et sted i Europa. De seneste år er turene med 9. og 10. klasse gået til Amsterdam, Prag, Berlin og Kraków.

Fodboldcamp

Tre år er der nu afholdt fodboldcamp på Vejlefjordskolen i samarbejde med DGI. Der blev trænet, svømmet, undervist, spist god mad, og trænet noget mere inden der blev spillet nogle afslutningskampe.

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter