Kom til Efterskolernes AftenRund

– onsdag d 10. januar kl 13

Kom og besøg os til Efterskolerne Aften og få et indtryk af skolen og hvordan det er at være elev hos os.

På Vejlefjordskolen har vi skabt de ideelle rammer, så du kan få verdens bedste skoleår. Vi har moderne faciliteter, en smuk beliggenhed samt nogle rigtig dygtige og rare lærere, hvilket alt sammen giver optimale muligheder for at få et godt efterskoleår.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde og hvad du kan opleve til Efterskolernes aften, når du lægger vejen forbi Vejlefjordskolen:

• Mulighed for samtale med en af vores lærere
    • Alle elever skal have en samtale forinden optagelse – så hvorfor ikke tage den, når muligheden er der?
  • Rundvisning med vores elever
    • Tag en rundvisning og få en snak med nogle af vores elever
    • Du kan se både kostafdelingen og de mange natur-, sports- o.a. faciliteter, vi har til rådighed for eleverne – staldene, fodboldbanerne, sportshallen, fitness m.m.

Har du spørgsmål til Åbent Hus eller vil du vide mere om Vejlefjordskolen og hvad vi kan tilbyde, så kontakt os på telefon 7589 5202 eller på

Find vej til Vejlefjordskolen

Skolen ligger næsten helt ned til Vejle Fjord på adressen:

Vejlefjordskolen 15, 8721 Daugård

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter