Velkommen til EFTERSKOLERNES DAG d. 26. sep. kl. 13-17

Du er på udkig efter en efterskole, hvor du kan få mange venner og masser af spændende oplevelser.

Linjer og valgfag skabt til dig

Besøg Vejlefjord Efterskole og oplev ridning i vores fine ridehal, outdoor ved fjorden eller fitness i et veludstyret fitnesscenter. Se vores makerspace med teknologisk udstyr, hvor du kan være nørd eller kreativ, hallen hvor vi spiller volley og basket. Og se vores svømmehal, hvor du kan træne for alvor eller bare hygge dig. Se linjefagene herunder.

Linje Fitness Linje Fodbold Linje Heste Linje Outdoor Linje Volleyball

To 10. klasser der rykker

Hør om Global 10 med en rejse til USA og vores Social 10, hvor du kan blive forberedt til at arbejde med mennesker i dit voksenliv og hjælpe et børnehjem i Moldavien, Europas fattigste land.

Læs om vores 10. klasser her

Rundvisning og lidt til ganen

På Vejlefjord får du rundvisning på hele efterskolen, mulighed for at møde vores lærere og elever, en servering og oplevelser af vores linjer.

Coronasikkert besøg:

Vi opfordrer vores besøgende familier til at møde op med en test, der ikke er mere end 72 timer gammel, så vi på den måde kan tage hensyn til hinanden. Vi rundviser 1-3 familier ad gangen og håber, at I hele vejen rundt vil holde fornuftig afstand til hinanden. Tak for jeres forståelse.

Vi glæder os til at se dig og din familie