Din lokale kristne friskole

Vores skole har en størrelse der gør den både overskuelig og tryg. Det gør det også muligt for lærerne at følge den enkelte elev på nært hold gennem hele skoleforløbet. Vores elever kommer typisk fra egnen omkring skolen, hvortil der er gode busforbindelser. Vi er beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur.

Søg optagelse på skolen

Global10 - et helt specielt 10. klasses tilbud

Vil du vide mere om vores fantastiske tilbud så kig forbi

Læs mere om Global10

Læs flere nyheder - scroll
“De tre H’er - Hjerte, Hånd, Hoved, som omfatter uddannelsen af hele mennesket. Åndeligt, socialt, fysisk og fagligt”

“Tid til forskellighed og overskud til børnene”

"Man sagde vores søn ikke kunne regne, læse og var uoplagt. Man frygtede at noget var galt. Så møder vi en skole med børn, der modtager ham med åbne arme og hjælpsomhed. Lærer der bruger sine sene aftens timer, til samtale med os. Få dage på Vejlefjordskolen og han har de færdigheder et barn på hans alder bør have. Tak "

Elisabeth, mor til Birk i 0. kl
”For mig er det vigtigt med et godt sammenhold og det synes jeg, vi har på Vejlefjordskolen. Da jeg var ny på skolen, tog alle godt i mod mig. Lærerne er også gode til at hjælpe, hvis man har brug for det ”.

Julie E. Madsen, 7. klasse
"Jeg synes at skolen har nogle fede faciliteter. Der er muligheder for alle slags sport og aktiviteter. En masse fodboldbaner og volleybane udenfor. Udenfor har vi også en stor multibane hvor vi spiller basketball og fodbold. Når det bliver for koldt går vi indenfor i hallen."

Nikolaj Madsen 8. klasse

“Jeg har dannet venner for livet”

“Der er plads til at være dig”