Privatskole med stærk profil

• Tryg skolestart
  • Overskuelige klasser
  • Skole ved skov og strand
  • Kristne værdier
  • Gode busforbindelser

Søg optagelse på skolen

Vejlefjordskolen – værdier der holder

Som alle forældre ønsker du at give dit barn den bedste start i livet. Derfor overvejer du også grundigt, hvilken skole du skal vælge. Det er vigtigt for dig, at skolen gør sit allerbedste, for at dit barn skal opleve en tryg skolehverdag.  Du ønsker også, at lærerne virkelig ser dit barn og hjælper med at udvikle både de sociale og faglige kompetencer.

Er børnene blevet større, har de brug for at blive rodfæstede, få gode værdier og pejlemærker i livet og fagligt blive klædt på til videre uddannelse. Vi håber, at du vil blive inspireret af at surfe rundt på vores hjemmeside og også overveje, om Vejlefjordskolen kunne passe til din families ønsker for dine børn, små som store.

"Vær mod andre som du ønsker de skal være mod dig"

Vælg mellem to spændende profiler i 10. klasse: SOCIAL10 og GLOBAL10

En tryg skolestart i overskuelige klasser giver de allerbedste muligheder for læring

Præcise mål og metoder Børn skal blive livsduelige og nærværende