Din lokale kristne friskole

Vores skole har en størrelse der gør den både overskuelig og tryg. Det gør det også muligt for lærerne at følge den enkelte elev på nært hold gennem hele skoleforløbet. Vores elever kommer typisk fra egnen omkring skolen, hvortil der er gode busforbindelser. Vi er beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur.

Søg optagelse på skolen

Global10 - et helt specielt 10. klasses tilbud

Vil du vide mere om vores fantastiske tilbud så kig forbi

Læs mere om Global10

Læs flere nyheder - scroll
“De tre H’er - Hjerte, Hånd, Hoved, som omfatter uddannelsen af hele mennesket. Åndeligt, socialt, fysisk og fagligt”

“Tid til forskellighed og overskud til børnene”

"Man sagde vores søn ikke kunne regne, læse og var uoplagt. Man frygtede at noget var galt. Så møder vi en skole med børn, der modtager ham med åbne arme og hjælpsomhed. Lærer der bruger sine sene aftens timer, til samtale med os. Få dage på Vejlefjordskolen og han har de færdigheder et barn på hans alder bør have. Tak "

Elisabeth, mor til Birk i 0. kl
”Det som jeg synes er det bedste ved Vejlefjord, er det fællesskab som der er her. Specielt det at man i klassen danner et helt specielt bånd. Jeg har dannet nogle venner for livet. Og ikke kun fællesskab mellem elever, men også mellem elever og lærere, hvor langt og dybt lærerne vil gå for at gøre det godt for os elever”.

Christian Mathias Eghave Jakobsen, 3.g.
"Det bedste ved Vejlefjord er du kan have det sjovt, og gå i skole samtidig"

"Det bedste ved Vejlefjord er at uanset hvem du er, er der plads til at være dig."

Emma Solee Madsen, 2.g

“Jeg har dannet venner for livet”

“Der er plads til at være dig”