Velkommen til Vejlefjord Efterskole

 

Kom på besøg:

 

  • 04. juni 2023
  • 11. juni 2023

Book rundvisning

Vejlefjord Efterskole – de år du aldrig glemmer

På Vejlefjord Efterskole nær Vejle vil du opleve så mange ting, få nye venner og udvikle dig så meget, at du slet ikke har fantasi til at forestille dig det hele på forhånd. Her bliver du udfordret og inspireret, fordi du er nysgerrig og engageret og bliver en del af et fedt fællesskab.

Du skal turde noget – både personligt og fagligt

Men ingenting kommer af sig selv. Du får mange oplevelser, fordi du er parat til at gribe mulighederne og kaste dig ud i livet. Du får venner, fordi du også giver meget af dig selv og er til at stole på. Du får en god afgangsprøve, fordi du samarbejder med og lader dig inspirere af lærerne og dine kammerater. Og du udvikler dig personligt, fordi du har tillid til andre og også tror, at de har noget at give til dig.

Efterskole nær Vejle – i skønne omgivelser

Vores efterskole ligger nær Vejle, Hedensted og Juelsminde – lige i smørhullet mellem de tre byer. I skønne omgivelser med både skov og strand lige uden for døren har vi rige muligheder for at inddrage naturen i både undervisning og fritidsaktiviteter.

Ledige pladser

Vi har udvidet med en 10. klasse i skoleåret 23/24 så vi har få ledige pladser - også på ridelinjen! Skynd dig at ringe til sekretæren på 75895202 hvis du er interesseret.

Kom til rundvisning

Klik på linket "Book rundvisning" og vælg herefter den dato du ønsker at komme på besøg, hvis du har lyst til at se vores efterskole. 

 

 

 

    Virtuel rundvisning           Book rundvisning

 

 

 

 

  Rund 9 klasse          Rund Global10          Rund social10 

 

"Jeg har altid drømt om at gå i skole med min hest"

"At sidde i speedbåden på fjorden i solskin, er bare for nice"Vi tilbyder rigtig mange spændende aktiviteter og valgfag

Vejlefjord Efterskole – værdier for livet
Se, sidste nytVejlefjordskolens nyheder