Vi glæder os til at se dig! Drømmer du om at få venner for livet og en masse spændende oplevelser, så er Vejlefjord Efterskole lige noget for dig!

Åbent hus og rundvisning

Kom til Efterskolernes dag den 30/9 kl 13-17

Du kan læse mere her

kan du ikke vente helt så længe så kontakt os på 7589 5202 i dag

Læs flere nyheder - scroll
“De tre H’er - Hjerte, Hånd, Hoved, som omfatter uddannelsen af hele mennesket. Åndeligt, socialt, fysisk og fagligt”

“Det er en øjenåbner!”

"Det bedste ved Vejlefjord er helt klart det nærvær, som man får til sine medmennesker. Det er ikke mange andre steder, at man har de samme muligheder som her, for at interagere med forskellige med så mange forskellige grupper af mennesker. Det er en øjenåbner."

Cecilie Kivikoski Kalvåg, 3.g
”Det som jeg synes er det bedste ved Vejlefjord, er det fællesskab som der er her. Specielt det at man i klassen danner et helt specielt bånd. Jeg har dannet nogle venner for livet. Og ikke kun fællesskab mellem elever, men også mellem elever og lærere, hvor langt og dybt lærerne vil gå for at gøre det godt for os elever”.

Christian Mathias Eghave Jakobsen, 3.g.
"Det bedste ved Vejlefjord er du kan have det sjovt, og gå i skole samtidig"

"Det bedste ved Vejlefjord er at uanset hvem du er, er der plads til at være dig."

Emma Solee Madsen, 2.g

“Jeg har dannet venner for livet”

“Der er plads til at være dig”