Velkommen til Vejlefjord Efterskole

- tirsdag d. 15. juni 13-17

Book rundvisning

Vejlefjord Efterskole – de år du aldrig glemmer

På Vejlefjord Efterskole vil du opleve så mange ting, få nye venner og udvikle dig så meget, at du slet ikke har fantasi til at forestille dig det hele på forhånd. Her bliver du udfordret og inspireret, fordi du er nysgerrig og engageret og bliver en del af et fedt fællesskab.

Du skal turde noget – både personligt og fagligt

Men ingenting kommer af sig selv. Du får mange oplevelser, fordi du er parat til at gribe mulighederne og kaste dig ud i livet. Du får venner, fordi du også giver meget af dig selv og er til at stole på. Du får en god afgangsprøve, fordi du samarbejder med og lader dig inspirere af lærerne og dine kammerater. Og du udvikler dig personligt, fordi du har tillid til andre og også tror, at de har noget at give til dig.

Kom til rundvisning

Tirsdag den 4. maj kl. 13-17 for linjerne Fodbold, Outdoor, Fitness og Volleyball - FULDT BOOKET
Tirsdag den 11. maj kl. 13-17 kun for ridelinjen
Tirsdag den 18. maj kl. 13-17 kun for ridelinjen - FULDT BOOKET
Torsdag den 20. maj kl. 13-17 for linjerne Fodbold, Outdoor, Fitness og Volleyball
Tirsdag den 15. juni kl. 13-17 kun for ridelinjen

Vi har nu venteliste til part og egen hest på ridelinjen i 21/22 samt 22/23. I disse Coronatider er det nødvendigt med tilmelding fordi vi kun viser få familier rundt ad gangen. Klik på nedenstående link og book en tid.

Virtuel rundvisning           Book rundvisning

9 klasse          10 global          10 social

"Jeg har altid drømt om at gå i skole med min hest"

"At sidde i speedbåden på fjorden i solskin, er bare for nice"