Velkommen til Vejlefjord Efterskole

Kom på besøg:

22/05 - Rundvisning i ridehallen (FULDT BOOKET)

08/06 - Rundvisning i ridehallen (FULDT BOOKET)

Book rundvisning

Vejlefjord Efterskole – de år du aldrig glemmer

På Vejlefjord Efterskole vil du opleve så mange ting, få nye venner og udvikle dig så meget, at du slet ikke har fantasi til at forestille dig det hele på forhånd. Her bliver du udfordret og inspireret, fordi du er nysgerrig og engageret og bliver en del af et fedt fællesskab.

Du skal turde noget – både personligt og fagligt

Men ingenting kommer af sig selv. Du får mange oplevelser, fordi du er parat til at gribe mulighederne og kaste dig ud i livet. Du får venner, fordi du også giver meget af dig selv og er til at stole på. Du får en god afgangsprøve, fordi du samarbejder med og lader dig inspirere af lærerne og dine kammerater. Og du udvikler dig personligt, fordi du har tillid til andre og også tror, at de har noget at give til dig.

Kom til rundvisning

Klik på linket "Book rundvisning" og vælg herefter den dato du ønsker at komme på besøg, hvis du har lyst til at se vores efterskole.

Skoleåret 22/23

Vi har 3 ledige pigepladser i 9. klasse på linjerne fodbold, volleyball og outdoor.

Klik på nedenstående link og book en tid hvis du har lyst til at komme på besøg.

Virtuel rundvisning           Book rundvisning

Rund 9 klasse          Rund Global10          Rund social10

"Jeg har altid drømt om at gå i skole med min hest"

"At sidde i speedbåden på fjorden i solskin, er bare for nice"