HF

Velkommen til Vejlefjord Efterskole

Drømmer du om at få venner for livet og en masse gode oplevelser? Så er Vejlefjord Efterskole lige noget for dig! Vi byder på et spændende skoleår, der baner vejen for en god afsluttende eksamen. Vi er en kristen efterskole i Vejle med 8., 9., og 10. klasse, som giver dig muligheden for efterfølgende at fortsætte efterskolelivet på vores kostgymnasium, hvis du ønsker det.

Åbent hus og rundvisning

Kom til rundvisning og åbent hus
Søndag den 24. november kl. 13

Du kan altid ringe til 75895202 og høre mere om vores fantastiske tilbud. Næste åbent hus er d. 12/12 kl. 19.

OBS: Vi har få ledige pladser til din hest og hestepart - det er der ikke mange andre der har - skynd dig at komme forbi.....

9 klasse          10 global

"Det bedste år af mit liv"

"At sidde i speedbåden på fjorden i solskin, er bare for nice"