Velkommen til Vejlefjord Efterskole

Drømmer du om at få venner for livet og en masse gode oplevelser? Så er Vejlefjord Efterskole lige noget for dig! Vi byder på et spændende skoleår, der baner vejen for en god afsluttende eksamen. Vi er en kristen efterskole i Vejle med 8., 9., og 10. klasse, som giver dig muligheden for efterfølgende at fortsætte efterskolelivet på vores kostgymnasium, hvis du ønsker det.

Åbent hus og rundvisning

Kom til åbent hus

den 31. marts kl. 13-15

Du kan altid ringe til 75895202 og høre mere om vores fantastiske tilbud

Læs flere nyheder - scroll
“De tre H’er - Hjerte, Hånd, Hoved, som omfatter uddannelsen af hele mennesket. Åndeligt, socialt, fysisk og fagligt”

“Det er en øjenåbner!”

"Det bedste ved Vejlefjord er helt klart det nærvær, som man får til sine medmennesker."

Cecilie Kivikoski Kalvåg, 3.g
"Det er ikke kun fællesskabet mellem eleverne der er fedt, men også mellem elever og lærere, hvor lærerne vil gå langt for at gøre det godt for os elever”.

Christian Mathias Eghave Jakobsen, 3.g.
"Det bedste ved Vejlefjord er du kan have det sjovt, og gå i skole samtidig"

Emma Solee Madsen, 2.g

“Jeg har dannet venner for livet”

“Der er plads til at være dig”