Vi har altid fokus og tid til den enkelte elev

Vejlefjordskolens gymnasium er et af landets mindste gymnasier. Som et lille gymnasium i Vejle har vi en stor styrke i forholdet til den enkelte elev.

Søg optagelse på skolen

Har du lyst til at se og høre mere om hvad Vejlefjord Gymnasium kan byde på,
er du altid velkommen til at kontakte skolen

Læs flere nyheder - scroll
“De tre H’er - Hjerte, Hånd, Hoved, som omfatter uddannelsen af hele mennesket. Åndeligt, socialt, fysisk og fagligt”

“Det er en øjenåbner!”

"Det bedste ved Vejlefjord er helt klart det nærvær, som man får til sine medmennesker. Det er ikke mange andre steder, at man har de samme muligheder som her, for at interagere med forskellige med så mange forskellige grupper af mennesker. Det er en øjenåbner."

Cecilie Kivikoski Kalvåg, 3.g
”Det som jeg synes er det bedste ved Vejlefjord, er det fællesskab som der er her. Specielt det at man i klassen danner et helt specielt bånd. Jeg har dannet nogle venner for livet. Og ikke kun fællesskab mellem elever, men også mellem elever og lærere, hvor langt og dybt lærerne vil gå for at gøre det godt for os elever”.

Christian Mathias Eghave Jakobsen, 3.g.
"Det bedste ved Vejlefjord er du kan have det sjovt, og gå i skole samtidig"

"Det bedste ved Vejlefjord er at uanset hvem du er, er der plads til at være dig."

Emma Solee Madsen, 2.g

“Jeg har dannet venner for livet”

“Der er plads til at være dig”