Velkommen til Vejlefjord Gymnasium

Vi tilbyder stadig rundvisning

- dog kun for én familie ad gangen

Ring 75895202 og aftal dit besøg

Vi har stadig få ledige pladser til skoleåret 20/21

Søg optagelse på skolen

Vejlefjord Gymnasium – venskaber der holder hele livet

Du skal vælge Vejlefjord Gymnasium, hvis du kunne tænke dig et gymnasium, hvor alle kender hinanden. Når vi siger hej på gangen, er det faktisk, fordi vi kender hinanden. Der er ikke noget tidspunkt i livet, hvor man udvikler sig mere, end når man går i gymnasiet. Det skal du gøre sammen med kammerater og lærere, som kender dig og virkelig vil dig det allerbedste og samarbejder med dig, for at du skal lykkes både fagligt og personligt.

Du skal ville noget – og kaste dig ud i livet

Man bliver hverken dygtig eller modig, hvis man ikke kaster sig ud i noget. Men gør man det sammen med sine venner, så tør man pludselig mere. Så rækker man hånden op, og får et opmuntrende smil, selv om man siger noget forkert. Og kan man bare det hele og stormer frem, skal man have et skub ud over kanten, så man bliver endnu dygtigere. Det vigtigste er, at du tør stole på, at dine venner vil dig, og at lærerne bakker dig op.

Book et opkald

Vejlefjord Gymnasium – måske Jyllands hyggeligste gymnasium

Det er hårdt arbejde at gå i gymnasiet. Særligt hvis du har ambitioner. Men det skal også være hyggeligt. I skolens centrale opholdsrum ”Oasen”, hænger vi ud i frikvartererne, lytter til god musik, spiller spil sammen eller drikker en kop kaffe eller te.

Kom på besøg – vi vil gerne møde dig

Vejlefjord Gymnasium er altid et besøg værd. Vi ligger lige ned til Vejle Fjord mellem bakker og skov. Og så vil vi også gerne vise dig alle vores gode faciliteter, som du kan få masser af glæde af: svømmehallen, fitness med alt udstyr, sportshallen, ridehallen – alt sammen for dig og dine venner.

Gymnasium både for dagelever og kostelever - giver flere muligheder

Venskaber holder hele livet, fordi du er sammen med dine gymnasievenner mere end bare i skoletiden. Kosteleverne er sammen 24/7, men hvis du er dagelever, overnatter du måske hos en kostelev efter den aften du bliver på gymnasiet for at gå til kor eller volleyball eller efter festen en lørdag aften. Det er det bedste, at man bare kan være mere sammen.

Sport    Undervisning    Weekender    Fritid

Se vores studieretninger her

Tag din hest med i skole

Måske får man kun én chance i livet, og så skal man tage den