Velkommen til Vejlefjord Gymnasium

- for dag- og kostelever

Måske lige det du leder efter:

- nye venner

- spændende fritid

- fælles om lektier og opgaver

Besøg os NU

 

 

Besøg os nu

Ring 75895202 og aftal rundvisning 

ELLER

book selv rundvisning her

 

Uddannelsesvalg – det betyder noget at vælge rigtigt første gang

Det er nu du skal vælge uddannelse. Det bliver meget lettere at træffe et valg, hvis du har besøgt den uddannelse, du overvejer.  Vejlefjord Gymnasium er måske lige det, du går og drømmer om. Det oplever du, når du kommer på besøg:

  • Rundvisning i skole og kostafdeling (dagelever spiser gratis i kantinen hver dag)
  • Hør alt om STX
  • Se alle vores muligheder for fritidsaktiviteter
  • Personlig samtale
  • Mulighed for indskrivning
  • For hesteinteresserede vil der være mulighed for at kigge op i staldene og få en snak med en af de hesteansvarlige

Virtuel rundvisning

More about the school

 

 

 

 

 

Vejlefjord Kostgymnasium - måske lige det du ønsker netop NU

Du er måske en af de mange elever i 1g, som ikke helt faldt til i din nye klasse. Du kunne faktisk godt tænke dig en ny start, et nyt sted og med nye venner. Eller også ønsker du bare noget mere af det hele: mere FÆLLESSKAB, flere FEDE AKTIVITETER, mere SAMARBEJDE om lektier og opgaver. Besøg os og se, om Vejlefjord Gymnasium er det, du leder efter. 
Her er vi SAMMEN 24/7 - som du måske kender det fra din gamle efterskole.

  
Fodbold gym Fitness gym Heste gym Volley gym

 

 

Vejlefjord Gymnasium – venskaber der holder hele livet

Du skal vælge Vejlefjord Gymnasium, hvis du kunne tænke dig et gymnasium, hvor alle kender hinanden. Når vi siger hej på gangen, er det faktisk, fordi vi kender hinanden. Der er ikke noget tidspunkt i livet, hvor man udvikler sig mere, end når man går i gymnasiet. Det skal du gøre sammen med kammerater og lærere, som kender dig og virkelig vil dig det allerbedste og samarbejder med dig, for at du skal lykkes både fagligt og personligt. 

 

 Fritid    Sport    Undervisning    Weekender 

 

Du skal ville noget – og kaste dig ud i livet

Galla musik

Man bliver hverken dygtig eller modig, hvis man ikke kaster sig ud i noget. Men gør man det sammen med sine venner, så tør man pludselig mere. Så rækker man hånden op, og får et opmuntrende smil, selv om man siger noget forkert. Og kan man bare det hele og stormer frem, skal man have et skub ud over kanten, så man bliver endnu dygtigere. Det vigtigste er, at du tør stole på, at dine venner vil dig, og at lærerne bakker dig op.

 

Fint med fester – men TRÆT AF DRUK?

På Vejlefjord Gymnasium er der også plads til dig, hvis du ikke bryder dig om for meget alkohol og godt lige vil tage den lidt med ro. Til skolens fester har vi det rigtig sjovt, og der er gang i den. Vi serverer også flotte cocktails – der er bare ikke alkohol i dem.  Selvfølgelig har vi som alle andre gymnasier elever, der godt vil nyde alkohol, og gør det uden for skolen, når de er på weekend. Men vi har også elever, der fester uden at drikke. Hos os er der nemlig OGSÅ plads til at tage det afslappede valg og ikke føle sig presset til at drikke mere, end man egentlig har lyst til.

 

Vejlefjord Gymnasium – måske Jyllands hyggeligste gymnasium

Det er hårdt arbejde at gå i gymnasiet. Særligt hvis du har ambitioner. Men det skal også være hyggeligt. I skolens centrale opholdsrum ”Oasen”, hænger vi ud i frikvartererne, lytter til god musik, spiller spil sammen eller drikker en kop kaffe eller te.

 

 

Book et opkald

 

Kom på besøg – vi vil gerne møde dig

Vejlefjord Gymnasium er altid et besøg værd. Vi ligger lige ned til Vejle Fjord mellem bakker og skov. Og så vil vi også gerne vise dig alle vores gode faciliteter, som du kan få masser af glæde af: svømmehallen, fitness med alt udstyr, sportshallen, ridehallen – alt sammen for dig og dine venner.

 

Gymnasium både for dagelever og kostelever - giver flere muligheder

Venskaber holder hele livet, fordi du er sammen med dine gymnasievenner mere end bare i skoletiden. Kosteleverne er sammen 24/7, men hvis du er dagelever, overnatter du måske hos en kostelev efter den aften du bliver på gymnasiet for at gå til kor eller volleyball eller efter festen en lørdag aften. Det er det bedste, at man bare kan være mere sammen.

 

 

  

 

 

Se vores studieretninger her

Tag din hest med i skole

Måske får man kun én chance i livet, og så skal man tage denVi tilbyder også rigtig mange spændende aktiviteter

Vejlefjord Gymnasium – værdier der holder
Se, hvad der skerFremtidige events
Se, sidste nytVejlefjordskolens nyheder