Velkommen til Vejlefjord HF

Vi har altid fokus og tid til den enkelte elev med små hold.

Kom og besøg os

Søndag den 20. januar 2019 holder vi åbent hus kl 13.00

Kom og hør om vores stx- og HF-tilbud. Som et lille personligt gymnasium tager vi hånd om den enkelte. Og som noget nyt tilbyder vi en særlig ordblinde-HF. Kom og se, hvordan du kan bo på skolen og være en del af et fællesskab 24-7.

Programmet byder på: et oplæg om vores gymnasie- og HF-tilbud · en snak med nogle af vores lærere · en samtale med en af vores vejledere · rundvisning ved nogle af vores elever

Kontakt  eller ring på 7589 5202

Læs flere nyheder - scroll
“De tre H’er - Hjerte, Hånd, Hoved, som omfatter uddannelsen af hele mennesket. Åndeligt, socialt, fysisk og fagligt”

“Det er en øjenåbner!”

"Det bedste ved Vejlefjord er helt klart det nærvær, som man får til sine medmennesker. Det er ikke mange andre steder, at man har de samme muligheder som her, for at interagere med forskellige med så mange forskellige grupper af mennesker. Det er en øjenåbner."

Cecilie Kivikoski Kalvåg, 3.g
”Det som jeg synes er det bedste ved Vejlefjord, er det fællesskab som der er her. Specielt det at man i klassen danner et helt specielt bånd. Jeg har dannet nogle venner for livet. Og ikke kun fællesskab mellem elever, men også mellem elever og lærere, hvor langt og dybt lærerne vil gå for at gøre det godt for os elever”.

Christian Mathias Eghave Jakobsen, 3.g.
"Det bedste ved Vejlefjord er du kan have det sjovt, og gå i skole samtidig"

"Det bedste ved Vejlefjord er at uanset hvem du er, er der plads til at være dig."

Emma Solee Madsen, 2.g

“Jeg har dannet venner for livet”

“Der er plads til at være dig”