Velkommen til Vejlefjord HF

Vi har altid fokus og tid til den enkelte elev med små hold.

Kom og besøg os

Har du lyst til at høre mere om vores HF tilbud?

Så kontakt  eller ring på 7589 5202

På grund af for lavt søgetal kan vi desværre ikke oprette 1HF i skoleåret 19/20. Der er åbent for ansøgning til skoleår 20/21.

“De tre H’er - Hjerte, Hånd, Hoved, som omfatter uddannelsen af hele mennesket. Åndeligt, socialt, fysisk og fagligt”
"Det bedste ved Vejlefjord er helt klart det nærvær, som man får til sine medmennesker. Det er ikke mange andre steder, at man har de samme muligheder som her, for at interagere med forskellige med så mange forskellige grupper af mennesker. Det er en øjenåbner."

Cecilie Kivikoski Kalvåg, 3.g

“Det er en øjenåbner!”

"Det bedste ved Vejlefjord er du kan have det sjovt, og gå i skole samtidig"

"Det bedste ved Vejlefjord er at uanset hvem du er, er der plads til at være dig."

Emma Solee Madsen, 2.g
”Det som jeg synes er det bedste ved Vejlefjord, er det fællesskab som der er her. Specielt det at man i klassen danner et helt specielt bånd. Jeg har dannet nogle venner for livet. Og ikke kun fællesskab mellem elever, men også mellem elever og lærere, hvor langt og dybt lærerne vil gå for at gøre det godt for os elever”.

Christian Mathias Eghave Jakobsen, 3.g.

“Jeg har dannet venner for livet”

“Der er plads til at være dig”