Nordisk Mix Volley Stævne 2018

2018 Mix Volley

PROGRAM

Turneringen starter lørdag aften efter aftensmad og vi forventer at slutte turneringen senest søndag kl. 17.00

Det detaljerede program bliver offentliggjort på FB en uges tid inden stævnet

Som noget nyt er alle på VFS, der har lyst at prøve at spille volleyball, inviteret til åben træning lørdag aften inden turneringen starter. Vi blander erfarne spillere og nybegyndere, og laver noget sjovt volleyspil som alle kan være med til.

Vi håber det bliver en hyggelig oplevelse for alle og at det kan give nye spillere lyst til at spille volleyball. Den åbne træning starter kl. 19 og varer ca. 2 timer. Mix-turningen starter efter træningen.

HOLDSAMMENSÆTNING

Ved tilmelding skal I oplyse Holdnavn, navne på alle spillere og om holdet ønsker at spille i A eller B puljen. Desuden skal det oplyses hvis I ønsker overnatning på VFS og et eller flere måltider.

A-puljen er for hold i den ’bedre halvdel’, typisk med spillere, der har en del eller meget volleyballerfaring, og evt. har spillet klub- eller turneringsvolleyball

B-puljen er for øvrige hold og spillere.

Der skal være mindst 6 spillere på holdet, og heraf skal mindst 2 være damer. I forbindelse med kampene skal der være 6 spillere på banen, og heraf skal mindst 2 være damer.

Hvert hold skal kunne stille med 1. og 2. dommer, samt sekretær til de kampe I skal dømme

OVERNATNING OG PRIS

Som udgangspunkt bedes I selv arrangere overnatning privat. Hvis I har behov for overnatning på Vejlefjordskolen, er der mulighed for at overnatte i skolebygningen (klasseværelser). I skal selv medbringe madrasser, sengetøj etc.

Oplys ved tilmeldingen, om I ønsker at overnatte på skolen

Hold-gebyr - 125 kr pr hold
(betales via MobilePay ved tilmelding)
Måltider - 40 kr pr person pr måltid
(betales via MobilePay ved tilmelding) Overnatning er gratis


TILMELDING

Deadline for tilmelding af hold er fredag d. 16. november

Af hensyn til planlægningen skal man oplyse sit holdnavn i forbindelse med tilmeldingen, så vi har overblik over hvem der er med på de forskellige hold.

Hvis du gerne vil med, men ikke har et hold, skal du tilmelde dig holdet ’løsgængerne’, så sætter arrangørerne hold sammen af løsgængere inden turneringen.

Tilmeld dig her og betal til Mobilepay nr. 2124 3852:

Angiv dit Navn

Ugyldig telefonnummer

Ugyldig e-mail

Indtast holdnavn

Vælg om du er holdleder eller ej.

Vælg pulje

Vælg et måltid eller "Ingen måltider"

Ugyldig indtastning i besked

Ugyldig indtastning