Besøg Vejlefjord Efterskole – det er turen værd

 

Vejlefjord Efterskole har en af Danmarks smukkeste beliggenheder lige ned til Vejle Fjord. Hestene græsser på vores marker, elever spiller fodbold på vores baner, sejlbåden skyder hen over fjorden.

 

Vigtigt at fornemme skolen – det er noget andet end billeder på en hjemmeside

Du skal se vores veludstyrede fitness i virkeligheden,… og svømmehallen, ridecenteret, sportshallen, og så skal du møde nogle af de folk, der brænder for at give eleverne oplevelser for livet og god undervisning. Derfor skal du besøge os.

 

Vi har forskellige muligheder for et besøg

Du kan vælge at komme på Efterskolernes dag, som altid ligger den sidste weekend i september kl. 13-17. Derudover åbner vi for besøg på udvalgte dage i løbet af året. Find den dato, der passer dig bedst på forsiden eller ring til os på 75895202.

 

Det vil du opleve ved et besøg:

Rundvisning: Her kommer du rundt og ser skolen, undervisningsbygningen, et elevværelse, sportsfaciliteterne, og du kan stille spørgsmål.

Information: Du får information om, hvordan hverdagen fungerer, undervisningen, weekendprogrammer, studieture, linjefagene, introtur, maden, økonomi og meget mere.

Sekretær Lenette

Personlig samtale: Vi vil gerne lære dig at kende, før vi optager dig som elev. Derfor tilbyder vi en personlig samtale med en lærer på skolen.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig Vejlefjord Efterskole i forbindelse med besøget. Du kan finde tilmeldingsblanketten her: Tilmeldingsblanket.

 

Book en rundvisning

Ring til Vejlefjord Efterskole på 75895202, hvor skolesekretæren sidder parat til at snakke med dig. Eller ring til viceforstander Pia Fisher på 76413126. Du kan også booke i skemaet herunder eller bare sende en mail til

 

Du kan også kontakte os her: 

 

Kontakt

Angiv dit navn

Invalid Input

Invalid Input

Angiv en besked

 

 

 

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores linjefag