Besøg Vejlefjord Efterskole – det er turen værd

 

Vejlefjord Efterskole har en af Danmarks smukkeste beliggenheder lige ned til Vejle Fjord. Hestene græsser på vores marker, elever spiller fodbold på vores baner, sejlbåden skyder hen over fjorden.

 

Vigtigt at fornemme skolen – det er noget andet end billeder på en hjemmeside

Du skal se vores veludstyrede fitness i virkeligheden,… og svømmehallen, ridecenteret, sportshallen, og så skal du møde nogle af de folk, der brænder for at give eleverne oplevelser for livet og god undervisning. Derfor skal du besøge os.

 

Rundvisning

Book rundvisning

 

Vi har forskellige muligheder for et besøg

Du kan vælge at komme på Efterskolernes dag, som altid ligger den sidste weekend i september kl. 13-17. Derudover holder vi åbent hus 7 gange om året. Du kan se datoerne for åbent hus her. Du har også mulighed for at komme forbi til en rundvisning en anden dag hvis det passer dig bedre. 

 

Når du besøger skolen får du:

Rundvisning: Her kommer du rundt og ser skolen, undervisningsbygningen, et elevværelse, sportsfaciliteterne, og du kan stille spørgsmål.

Information: Du får information om, hvordan hverdagen fungerer, undervisningen, weekendprogrammer, studieture, linjefagene, introtur, maden, økonomi og meget mere.

 

  

Sekretær Lenette

Book et opkald

 

 

Du kan få en personlig samtale

Vi vil gerne lære dig at kende, før vi optager dig som elev. Derfor tilbyder vi en personlig samtale med en lærer på skolen.

Ring til Vejlefjord Efterskole på 75895202, hvor skolesekretæren sidder parat til at snakke med dig eller send en mail til

 

Tilmelding

Når du har været på besøg på Vejlefjord Efterskole kan du kan tilmelde dig. Du kan finde tilmeldingsblanketten her: Tilmeldingsblanket

 

 

 

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores linjefag