Besøg Vejlefjord Efterskole – det er turen værd

 

Vejlefjord Efterskole har en af Danmarks smukkeste beliggenheder lige ned til Vejle Fjord. Hestene græsser på vores marker, elever spiller fodbold på vores baner, sejlbåden skyder hen over fjorden.


Besøgsdage

Vi har flere besøgsdage i løbet af året og de førstkomne datoer kan du finde herunder:

  • 22/05 - Rundvisning i ridehallen (FULDT BOOKET)
  • 08/06 - Rundvisning i ridehallen (FULDT BOOKET)

Vi har mulighed for at vise rundt på alle linjer med undtagelse af ridelinjen på udvalgte hverdage kl. 15.15. Ring og aftal tid på 75895202, hvis det har interesse.

På ridelinjen har vi kun mulighed for at vise rundt på ovenstående datoer. Der kommer nye datoer på hjemmesiden efter sommerferien.

 

Skoleåret 22/23

Vi har 3 ledige pigepladser i 9. klasse på linjerne fodbold, volleyball og outdoor.

 

 

 Virtuel rundvisning

 

 

Besøgsdag på fodbold-, fitness-, outdoor- og volleylinjen:

Rundvisning: Du kommer rundt og ser skolen, undervisningsbygningen, sportsfaciliteterne, og du kan stille spørgsmål.

Information: Du får information om, hvordan hverdagen fungerer, undervisningen, weekendprogrammer, studieture, linjefagene, introtur, maden, økonomi og meget mere.

 

Vigtigt at fornemme skolen – det er noget andet end billeder på en hjemmeside

Du skal se vores veludstyrede fitness i virkeligheden,… og svømmehallen, ridecenteret, sportshallen, og så skal du møde nogle af de folk, der brænder for at give eleverne oplevelser for livet og god undervisning. Derfor skal du besøge os.

 

Vi har forskellige muligheder for et besøg

Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til en personlig rundvisning, hvor der kun er jer på besøg. Bare ring og aftal en tid, som passer jer. Mens vi lever med Corona, giver vi ikke hinanden hånd og holder den anbefalede afstand. Hvis du kommer fra en sårbar familie, der skal tage særlige forholdsregler, kan vi også lave en virtuel rundvisning. 

 

 

  

Sekretær Lenette

Book et opkald                Book rundvisning

 

 

Du kan få en personlig samtale

Vi vil gerne lære dig at kende, før vi optager dig som elev. Derfor tilbyder vi en personlig samtale med en lærer på skolen.

Ring til Vejlefjord Efterskole på 75895202, hvor skolesekretæren sidder parat til at snakke med dig eller send en mail til

 

Tilmelding

Når du har været på besøg på Vejlefjord Efterskole kan du tilmelde dig. Du kan finde tilmeldingsblanketten her: 

 

Tilmeldingsblanket