Besøg Vejlefjord Efterskole – det er turen værd

 

Vejlefjord Efterskole har en af Danmarks smukkeste beliggenheder lige ned til Vejle Fjord. Hestene græsser på vores marker, elever spiller fodbold på vores baner, sejlbåden skyder hen over fjorden.

 

Vigtigt at fornemme skolen – det er noget andet end billeder på en hjemmeside

Du skal se vores veludstyrede fitness i virkeligheden,… og svømmehallen, ridecenteret, sportshallen, og så skal du møde nogle af de folk, der brænder for at give eleverne oplevelser for livet og god undervisning. Derfor skal du besøge os.

 

Rundvisning

 

 

Book rundvisning

 

 

 

Vi har forskellige muligheder for et besøg

Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til en personlig rundvisning, hvor der kun er jer på besøg. Bare ring og aftal en tid, som passer jer. Mens vi lever med Corona, giver vi ikke hinanden hånd og holder den anbefalede afstand. Hvis du kommer fra en sårbar familie, der skal tage særlige forholdsregler, kan vi også lave en virtuel rundvisning. 

 

 

Kom til åbent hus

Søndag den 7. februar kl. 9-16 for alle linjerne. Dog er der ikke plads til flere rundvisninger på ridelinjen end dem der allerede har tilmeldt sig rundvisningen.
Søndag den 28. februar kl. 9-16 kun for linjerne Fodbold, Outdoor, Fitness og Volleyball.

Der er venteliste til ridelinjen 21/22.  Vi kan rundvise få familier ad gangen. I disse Coronatider er det nødvendigt med tilmelding. Klik på nedenstående link og book en tid.

 

 Rundvisning 07-02-21         Rundvisning 28-02-21

 

Når du besøger skolen får du:

Rundvisning: Her kommer du rundt og ser skolen, undervisningsbygningen, sportsfaciliteterne, og du kan stille spørgsmål.

Information: Du får information om, hvordan hverdagen fungerer, undervisningen, weekendprogrammer, studieture, linjefagene, introtur, maden, økonomi og meget mere.

 

  

Sekretær Lenette

Book et opkald

 

 

Du kan få en personlig samtale

Vi vil gerne lære dig at kende, før vi optager dig som elev. Derfor tilbyder vi en personlig samtale med en lærer på skolen.

Ring til Vejlefjord Efterskole på 75895202, hvor skolesekretæren sidder parat til at snakke med dig eller send en mail til

 

Tilmelding

Når du har været på besøg på Vejlefjord Efterskole kan du kan tilmelde dig. Du kan finde tilmeldingsblanketten her: Tilmeldingsblanket