Kostskole og gymnasium i ét – kostgymnasium er lige så fedt som efterskole!

 

Ja, men måske endda bedre. Mange elever får kun et enkelt år på efterskole, og så er det hjem i gymnasiet. Det fede ved Vejlefjord Kostgymnasium er, at kombinationen af kostskole og gymnasium giver dig hele 3 år sammen med dine bedste venner. Og du har sikkert råd til det. Udeboende får SU og mange kan betale skolepengene selv, når de er over 18 – uden dyre lån. Så kostskole og gymnasium er en kombination, der er en ekstra overvejelse værd. Se vores kostskole priser her.

 

 

 

Kostgymnasium - et fedt valg hvis du:

- Er træt af at løbe efter bussen

- Vil have vennerne tæt på

- Gerne vil bo hjemmefra

- Vil have sports- og fritidsaktiviteter lige om hjørnet

- Gerne vil arbejde sammen om lektierne

 

Vejlefjord Gymnasium – når venskaber tæller   

 

 

 

Slet ikke dyrt at gå på kostgymnasium
Hvis du har undersøgt, hvad det koster at gå på efterskole, vil du blive glædeligt overrasket, når du finder ud af, at prisen er en helt anden for at gå på kostgymnasium. Ring og spørg til prisen – og kom så og se skolen med alle de muligheder du får adgang til.

 

Book opringning

 

 

Regitze

Dansk kostskole og gymnasium i ét – lige så fedt som efterskole!
Ja, men måske endda bedre. Mange elever får kun et enkelt år på efterskole, og så er det hjem i gymnasiet. Det fede ved Vejlefjord Kostgymnasium er, at du får hele 3 år sammen med dine bedste venner. Og du har sikkert råd til det. Udeboende får SU og mange kan betale skolepengene selv, når de er over 18 – uden dyre lån. Så kostskole og gymnasium er en kombination, der er en ekstra overvejelse værd.

 

 

Vores kostskole ligger i Jylland nær Vejle, Hedensted og Juelsminde. I skønne naturomgivelser tæt på både strand og skov har vi de bedste forudsætninger for fantastiske oplevelser, stærke fællesskaber og god indlæring.

 

 

Opgaverne – dem hjælper vi da hinanden med
Man skal være seriøs med sin skole, og det er også lidt hårdt at gå i gymnasiet. Men det er bare så meget sjovere, når man ikke sidder alene med lektierne og de mange skriftlige opgaver. Lige over gangen. Kan du finde ud af det her stykke? Nej, skal vi smutte over til Steffie… hun er bedre til matematik end os.

 

 

 

 

Love fitness? Eller fodbold?


Dyrk lige rækken af muligheder for fritidsaktiviteter på Vejlefjordskolen. Det hele lige om hjørnet uden at skulle løbe efter bussen en klam og mørk januaraften:


Fitness
Volley
Fodbold
E-sport
Makerspace
Badminton
Ridning
Svømning
Kano
Kajak
Sejlbåd
Skitur

 

Et kostgymnasium er altid aktivt – mange af vennerne bliver også i weekenden
Der foregår noget sjovt eller hyggeligt eller festligt næsten hver weekend, som du selvfølgelig skal være med til. Eller også slapper du bare af med vennerne, ser en film, hygger på et værelse, nørder med en opgave sammen med et par klassekammerater.

 

Kontakt os her

 

Kom på besøg – du skal bare ringe eller droppe en besked       

 

 

 

 

 

 

 

Har du lyst til at læse lidt mere om vores spændende gymnasium? 

 

Forsiden      Undervisning       Sport       Fritid       Weekender