KostgymnasiumHovedbygningen

Vejlefjordskolens gymnasium er et såkaldt kostgymnasium – dvs. du kan bo på skolen i de 3 år, du er gymnasieelev. En stor del af gymnasieeleverne benytter sig af denne mulighed. Det giver mulighed for et særligt studiemiljø, når man er sammen 24 timer i døgnet.

I fritiden kan man som kostelev dyrke en masse fritidsaktiviteter, som findes på skolen, fordi den også har en efterskoleafdeling: sport, natur, heste, musik osv. Læs nærmere om tilbuddene andetsteds på hjemmesiden.

Det er faktisk ikke så dyrt at være kostelev, som man kunne tro. Tjek priserne andetsteds  - og husk at når man er 18 år, får man SU som udeboende, når man bor på kostgymnasium, og det kan som regel betale udgiften ved at være kostelev.