KostgymnasiumHovedbygningen

Vejlefjordskolens gymnasium er et såkaldt kostgymnasium – dvs. du kan bo på skolen i de 3 år, du er gymnasieelev. En stor del af gymnasieeleverne benytter sig af denne mulighed. Det giver mulighed for et særligt studiemiljø, når man er sammen 24 timer i døgnet.

I fritiden kan man som kostelev dyrke en masse fritidsaktiviteter, som findes på skolen, fordi den også har en efterskoleafdeling: sport, natur, heste, musik osv. Læs nærmere om tilbuddene andetsteds på hjemmesiden.

Det er faktisk ikke så dyrt at være kostelev, som man kunne tro. Tjek priserne andetsteds  - og husk at når man er 18 år, får man SU som udeboende, når man bor på kostgymnasium, og det kan som regel betale udgiften ved at være kostelev.

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter