Lønmedarbejder –
deltids stilling

Vejlefjordskolen søger en deltids lønmedarbejder, 15-20 timer om ugen. Du vil få en stor berøringsflade med de øvrige kolleger og elever på skolen. De primære arbejdsopgaver er:

• Løn, både timeløn og fast løn
  • Indberetning af dagpenge m.v.
  • Forsikringer
  • Inventarliste
  • Ad hoc opgaver

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling på en levende privat skole med vuggestue og børnehave, grundskole, efterskole og gymnasium. Læs mere om skolen på vores hjemmeside www.vejlefjordskolen.dk.

Du vil blive en del af vores administration, der består af sekretær, bogholder og afdelingsledere. Sammen med de øvrige medarbejdere vil du opleve en god omgangstone og højt til loftet.

Vi søger en selvstændig, detaljeorienteret og robust medarbejder som har erfaring med lønbehandling, da det bliver det primære ansvarsområde.

Løn og ansættelsesforhold efter aftale. Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. juli.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til bogholder Adrian Taylor eller undertegnede.

Ansøgningsfrist er fredag 25. maj kl. 12, og ansættelsessamtaler forventes 29. maj.

Ansøgningen og relevante bilag stiles til:

Vejlefjordskolen

8721 Daugård

Att. Holger Daugaard

Mail

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter