Dagligdagen

En typisk dag på Vejlefjordskolen begynder med morgenvækning lidt over syv, hvor volontøren siger godmorgen og ser om alle har det godt. Så er der morgenmad, hvorefter det ringer ind til første time. Mellem anden og tredie time er der morgensamling for alle elever i skolebygningen. Så går det slag i slag kun afbrudt af middagsmaden, indtil skoledagen er slut.

Om eftermiddagen er der typisk skoletimer til kl. 14:15 dog senere for gymnasiet. Derefter er der for efterskolen forskellige aktiviteter om eftermiddagen. Om onsdagen er der bytur til Vejle. Sidst på eftermiddagen er der en times praktisk arbejde for alle inden aftensmaden.

Efter aftensmaden er der aftensamling med andagt og tid til at snakke om alle de ting, der skal til for at få en stor familie til at fungere. Bagefter skal der være stille på bygningerne, så alle kan nå at få læst lektier før næste skoledag.

Efter stilletiden har man igen fri med mulighed for at smutte over i skolens café, spille fodbold, volleyball, badminton og basket i hallen, træning i fitness centret, svømme i svømmehallen og e-sport. Klokken 22.00 er der indetid, hvor man kan hygge færdig eller skrive den sidste opgave, før man træt efter dagens mange oplevelser smider sig på sengen for at sove.

07.00  morgen tjek
07.00  morgenmad
07.45  første time og anden time
09.20  morgensamling
09.30 - 09.50 pause
09.50 - 12.10 tredie til femte time
12.10  middagsmad
12.45 - 14.15 sjette og syvende time
14.30 - 16.00 forskellige aktiviteter
16.30  praktisk arbejde
17.30  aftensmad
18.15  aftensamling
18.30  stilletid med lektielæsning
19.30  fritid (volleyball, fodbold, fitness, ridning, e-sport)
22.00  alle inde på bygningerne

Skitur

Skoleåret er fyldt med forskellige events. Nogle er obligatoriske som f.esk. studieturene og andre er tilbud som man kan vælge hvis man har lyst. Udover disse events foregår der også mange spændende ting i weekenderne. Dem kan du læse om her www.lectio.dk.

Skitur

Hver år bliver der afholdt en skitur. De sidste mange år er turen gået til Skeikampen i Norge.

Studieture

Der er tradition for, at klasserne på Vejlefjord tager på en skolerejse. Det giver sammenhold og spændende og lærerige oplevelser. I 8. klasse kommer eleverne på forskellige ekskursioner og de sidste år er turen gået til London og Hamborg. I 9. og 10. klasse tager klasserne på en studierejse et sted i Europa. De seneste år er turene med 9. og 10. klasse gået til Amsterdam, Prag, Berlin og Kraków.

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter