Ture ud af huset

Alle efterskole klasser har hvert år muligheden for at komme på forskellige ture ud af huset. Alle tre klasser kommer på en Europa tur. 9. og 10. klasse i september måned og 8. klasse i foråret. De seneste år er turene med 9. og 10. klasse gået til Amsterdam, Prag, Berlin og Kraków. Desuden kommer alle klasserne på en skitur til Norge i uge 6.

Der er også dagsture ud af huset. Vi tager til sports stævner på de andre efterskoler, så som løb og fodbold turneringer. Der er kanoture for klasserne og mulighed for andre outdoor ture.

Det er altid spændende at prøve noget nyt, specielt når det er sammen med kammeraterne.

oplev  Bål  kanotur
"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter