Weekenderne

Weekenden begynder med en lækker aftensmad fredag aften. Vi markerer weekenden ved at samles fredag aften til aftensamling med masser af sang og god musik efterfulgt af en hyggelig servering. Lørdag formiddag har vi forskellige kirkelige aktiviteter hvoraf man vælger en. Det kan være volontørernes bibelstudie, et ungdomsprogram som eleverne selv står for, en diskution om et etisk dilemma eller muligheden for at hjælpe nogen i lokalsamfundet eller besøge et plejehjem/værested. Om eftermiddagen laver vi et eller andet sammen, ude hvis det er godt vejr, ellers inde. 

Lørdag aften er for mange ugens højdepunkt. Her begynder aftenprogrammet, måske en stor fest, en koncert eller film, det kan fx være:

En høstfest, bål og snobrød, juletræsfest, filmaften, broget aften, koncert, et besøg i lærernes hjem en aften eller et beach party. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Søndag er der så igen lidt tid til dig selv, de praktiske opgaver skal passes, svømmehallen er åben i vinterhalvåret, måske er der en stil eller nogle andre opgaver, der skal laves - en ny uge skal til at begynde.

HstfestSkitur1Praise copy 1efterskolernesdag

"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores linjefag