Om os.

Vejlefjordskolen er en af Dan­marks mange private skoler – en alsidig og åben skole, der tilbyder en fantastisk Efterskole og der undervises fra grundskolens 0. kl. til 3.g. Desuden har vi en børnehave og en vuggestue.

Vi har både elever, der bor hjemme og på skolen. Vi ser det som vores største opgave at drive en kristen skole, et sted hvor alle, lærere som elever, møder et kristent budskab.

På trods af det brede undervisningstilbud med både grundskole, efterskole og gymnasium er vi en lille skole. Vi lægger vægt på at have et overskueligt og trygt miljø.

Vejlefjordskolen er en af mange adventistskoler. Vi tror på, at uddannelse betyder mere end at følge en bestemt studieplan. Uddannelse er ikke bare noget intellektuelt, men noget der vedrører det hele menneske.

Nedenfor finder du en hel række praktiske oplysninger og retnings­linier for livet på skolen.

Hvem er vi?

En skole med idé

Vejlefjordskolen har sin rod i Adventistkirken og bygger derfor på en kristen livsholdning. Det betyder, at elever og lærere viser gensidig respekt for hinandens holdninger og i det daglige udfordrer hinanden med vigtige spørgsmål om identitet og livsstil. For at blive elev på Vejlefjord­skolen behøver man ikke selv have en bestemt livsholdning, men det forventes, at man respekterer skolens og kammeraternes holdninger.

Alle er således velkomne hos os.

38936054 2283932401682266 2515744542074863616 n   peter grill
"Uanset om du er til fodbold, fitness, IT, hest eller hvad dine interesser er, så kan vi tilbyde noget af Danmarks smukkeste natur"
Se vores tilbud og aktiviteter