Evaluering af skolens undervisning

På Vejlefjordskolen evaluerer vi med jævne mellemrum undervisningen. Vi har et samarbejde med Hedensted Kommune, som hvert år aflægger skolen en besøg og efterfølgende udarbejder en tilsynserklæring 2020. Pga. Covid-19 kom kommunen ikke på tilsyn i 20-21.

Trivselsundersøgelse

Hvert 3. år evaluerer vi elevernes trivsel. Det blev sidst gjort i juni 2021. Her kan du læse skolerapporten for 4.-9. klasse og skolerapporten for 0.-3. klasse.

Med udgangspunkt i den seneste trivselsundersøgelse vil der blive lavet en handleplan i begyndelsen af næste skoleår 21-22. Pga af undersøgelsens udsættelse i kommunen, fik vi ikke mulighed for at tage vores undersøgelse før den 18.-24. juni. Vi vil derfor lave vores handleplan i begyndelsen af skoleåret 21-22, hvorefter den vil blive lagt her på hjemmesiden.

"Vi har så meget at byde på - kom selv og oplev det!"
Se hvad vi har at byde på