Volleytur til Ekebyholmvolley

Fra den 13. - 15. Januar 2017 var drenge og pige volleyholdet taget til Sverige på den årlige volleytur.

Hvert år bliver der afholdt en volleyturnering mellem søsterskolerne fra Norge, Sverige, Finland og Danmark. I år blev denne turnering afholdt på Ekebyholmskolan i Sverige.

Bussen kørte fra Vejlefjordskolen kl. 4:30 fredag morgen, med udsigt til en lang bustur på omkring 14 timer, med en masse glade, (og trætte) unge mennesker, der var klar til at få spillet en masse volleyball i løbet af weekenden, og forhåbentligt bringe nogle medaljer med tilbage til skolen.

Da vi ankom var der arrangeret aktiviteter i skolens sportshal, hvor hold på tværs af landene dystede mod hinanden i små venlige konkurrencer.

Lørdagen startede med en bibelquiz kl. 10 i kirken, som handlede hovedsagelig om Johannesevangeliet, hvor landene dystede om at blive vinderen. Danmark vant bibelquizzen!!! Efter dette var der almindelig gudstjeneste i kirken.

Kl. 16 startede åbningsceremonien inden kampene begyndte. Resten af aftenen lørdag gik med volley kampe.

Tidligt søndag morgen startede kvartfinalen herefter semifinalen og så bronze finalen for piger og drenge. Desværre vandt pigerne ikke og kunne ikke prale af at komme hjem med en medalje. Drengene derimod vandt over Norge og vandt bronze!!! En super god stemning var i hallen, hvor landene heppede super højt på hinanden.

Efter frokost startede finalen mellem de finske og de norske piger. Danmark heppede godt og højt med på Norge. Finland vandt guld med Norge lige i hælene som vandt sølv! Så flot piger!

Af drengene var det de svenske og de finske drenge der kom i finalen. Der blev heppet mindst lige så højt på Sverige fra Danmarks side af, som der blev heppet på de norske piger. Sverige vandt guld og Finland vandt sølv! Igen, så flot!

Efter finalen var der medalje overrækkelse og den gyldne ”fair-play” bold blev givet til det hold der havde spillet mest fair. BÅDE drenge- og pigeholdet fra Danmark vandt prisen for fair-play, og vi er så stolte.

Vi kørte tilbage mod Danmark her efter, med en masse gode minder og nye bekendtskaber. Nu glæder vi os bare til næste år hvor Danmark skal være vært for turneringen!