Pigeweekend d. 21-01- 2017

Fredag eftermiddag forlod alle drengene skolen og tilbage var kun piger, klar på en hyggelig weekend. Den samme aften blev der afholdt et program i aulaen, som vores volontører havde stået for, med aktiviteter og lege. En udvidet twister, omvendt kryds og bolle mfl. Aftenserveringe den aften, blev serveret i svømmehallen, hvor der også var mulighed for at bade i poolen. Vi badede i to timer og endte da også med at smide badetøjet.

Lørdag fik vi lov til at sove længe. Hvorefter der var samling i aulaen, hvor Volontørerne havde lavet en lille ”skit” for at understøtte weekendens emne, som Joann fortalte om bagefter. Joann fortalte os om hvad skønhed rent faktisk er, bland andet fortalte hun en historie om to piger som hun mødte på Newbold. Kl. to kunne dem der ville, mødes ved bussen for at blive kørt hen til et hemmeligt sted. Vi tog hen til et flot sted i vejle hvor vi gik en tur langs stranden og hen til et fyrtårn. Efterfulgt at varm kakao.

Tilbage på skolen da vi kom tilbage med bussen, tog vi alle ned i spisestuen for at pynte lagkager. Omkring 10 forskellige lagkager stod til sidst på bordet. Resten af dagen slappede vi af indtil vi kl. 21 tog over i hallen for at hygge med forskellige aktiviteter, blandt andet dodgeball i mørke, hvor vi alle havde knæklys om hænderne.

Søndag var bare total afslapningsdag med god brunch, indtil drengene kom tilbage kl. 16 J