Pigeweekendenpwe

Pigeweekenden var som en tidsrejse tilbage til 1950’erne. Lørdag eftermiddag var der snakken omkring hele skolen, som alle piger gik og planlagde hvordan de bedst kunne gå for at være én fra 50’erne. At vinde præmien for bedste udklædning, var kun én af de præmier pigerne kunne stræbe efter.

Aftenen nærmede sig, og flotte strutskørter og rød læbestift kunne ses næsten over det hele. Gik man ned i spisesalen, for at spise de længe ventede burgere, var det som at træde ind i en scene fra filmen ”Grease” med den gamle musik, som blev spillet i baggrunden.

Derefter kunne alle opfylde, de fleste piger drøm, og vise deres lækre udklædninger frem, som de gik ned ad catwalken. Og som nævnt var der en præmie til bedste udklædning. Men aftenen sluttede ikke der! Lidt tid efter, kunne skjulte talenter også vises frem, hvor der blev hørt en duet fra en musical fra 50’erne. Aftenen blev sluttet af med en klassisk 50’er film nemlig ”Breakfast At Tiffany´s”, som ifølge volontørerne, er et absolut ”must” i temaet om 50’erne.