Weekendens LAN-partyLAN

-        ”hyggeligt men trættende”

Var Lukas Fisher, fra 1.x’s ord om årets LAN-party. Det var ikke så underligt, at han syntes det var trættende, når man tager i betragtning af at han, sammen med så mange andre, har spillet i 12-13 timer og ikke rigtig fået noget søvn ind imellem. Selvfølgelig var det ikke kortspil eller lignende. Højdepunktet eller rettere hovedformålet med aftenen var LOL-turneringen.

Til dem, der ikke hvad LOL er, står det for ’League of Legends’ hvor man er et hold på 5, og kan spille mod et andet hold, også på 5 personer.

Disse hold på 5 personer, var der hele 10 af. Altså 50 drenge – ja, der var kun drenge med i LOL-turneringen – spillede med. Når man skal have spillet en kamp, som tager omkring 40 minutter, mod hvert eneste hold, kan det godt tage noget tid. Men det skulle ikke holde nogen tilbage for at være oppe hele natten. Det hjalp nok lidt at alle havde et personligt lager slik, og andet med til at holde dem vågne.

Ikke kun ’gamere’ var ovre i hallen hvor det hele foregik. Mange var blot derovre for at se hvad der foregik, eller føle stemningen, og det kunne ikke undgås at blive grebet af spændingen. Selv folk som aldrig havde hørt om spillet, kunne ende med at stå og heppe på et af holdene, som kunne hedde alt fra ’Bullerclup’ til ’Snorlax on a diet’. Andre sad bare og hyggede sig med en film.

Langt om længe blev vinderen af denne turnering fundet kl. 8 om morgenen. Vinderen var……… *trommehvirvel* ’Fella five’! Efter mange koncentrerede  timers ’gaming’.