Internationalt fodboldstævnefodbold stor

I fredags blev skolen fyldt af mennesker som så mange gange før. Denne gang var det i anledningen af det internationale fodboldstævne. Både danskere fra resten af landet, finnere, estlændere og nordmænd fyldte skolebygningen op. Lørdag var der mulighed for at hygge sig i Aulaen hvor der var live musik og spil, og der var fyldt godt op.

Om aftenen startede fodboldkampene, og hallen var fyldt godt op. De spillede til sent ud på aftenen og fortsatte igen næste morgen. Dér steg intensiteten drastisk og en af de, ifølge mange af eleverne på skolen, vildeste bronzekampe fandt sted.

I damerækken gik TOPS Girls af med sejren, og i drengerækken var det Team Shadrack der vandt. Hos mændene gik guldet til Svanevej, som spillede en nervepirrende kamp mod Top Gun. Stemningen var rigtig god, på trods af at de sidste kampe var så heftige – publikum var blevet rimelig oprørte over en dommerafgørelse og under den vilde bronzekamp endte banen med at flyde med spillere. Alle formåede at smile på gruppebilledet med deltagerne, og de fleste slap derfra uden påfaldende skader.