Kortur til FriedensauKortur

I stedet for at gå i skole, gik hele Vejlefjordkoret hen til bussen torsdag morgen og smed bagage til fire dage ind inden de satte sig så godt til rette. Det tog ni timer at køre til Friedensau Universitet hvis man medregner alle pauserne – hvoraf en af dem til manges store begejstring var ved en grænseshop.

Så snart vi ankom til Friedensau fik vi anvist vores værelser. Vi boede på forskellige bygninger i en form for lejligheder. Aftensmaden foregik i en kantine, som var overraskende tom på trods af det store område. I ugen op til vi ankom havde der været det der svarer til inspirationsuge på Vejlefjord, så lidt senere var der et aftenmøde som en del deltog i. Efter det var der dømt hygge på værelserne og eftersom der ikke var noget der hed låsetid dér, kunne man fortsætte så længe man kunne holde øjnene åbne.

Fredag tog vi til Berlin; en to timers lang køretur, som uden tvivl var tiden værd. Vi stoppede undervejs for at se bl.a. mindesmærket for de myrdede jøder og Berlinmuren. I selve Berlin fik vi lov til at gå rundt selv og se på hvad vi nu lige følte for – hvad end det var turistattraktioner, butikker, mad eller sære mennesker. Klokken fire skulle vi videre til bydelen Zehlendorf, hvor vi skulle holde koncert i en adventistkirke. Heldigvis var der aftensmad, så der var ingen der besvimede af sult. At dømme efter menneskernes anerkendende bifald, gik koncerten godt.

Lørdag tilbragte vi på Friedensau.Vi skulle synge til både sabbatskolen og gudstjenesten og derefter var der fritid, hvor man fx kunne nyde naturen – som der var rigtig, rigtig meget af. Sådan virkelig meget. Så blev det tid til at varme op og øve inden koncerten som blev afholdt på stedet. Der var der absolut ingen tvivl om publikums begejstring, for de ville gerne have hele to ekstra numre. Efter koncerten hyggede alle rigtig meget, da det var den sidste aften dér og humøret var højt.

Søndag morgen stod alle op og pakkede og spiste morgenmad. Så gik turen igen mod Vejlefjord.

Du kan se flere billeder her på Facebook