SFO

SFO findes i kirkens underetage, hvor der er rig mulighed for udfoldelse. Der er et stort fælles rum, forskellige små rum og kreative hjørner samt plads til leg og tummel. SFO tilbyder en god balance mellem planlagte aktiviteter og børnenes frie leg. Der er desuden mulighed for at lave lektier.

Tilmelding til SFO bedes afleveret senest den 15. i den foregående måned. Har man flere børn i SFO betaler man halv pris for dem. Den dyreste betaler fuld pris.

Åbningstider:

Mandag - torsdag er der åbent fra 6:30-17:00.
Om fredagen lukkes der 15:30.

Sommerferien 2018: Der er lukket i ugerne 28-29-30-31. Dog vil vi tilbyde mulighed for pasning i børnehaven uge 28 og 31. Pasningen uge 28 og 31 er, når man ikke har andre muligheder for at finde pasning til sit barn, hvis I har brug for pasning dage i disse to uger, skal I inden 15. Marts sende en mail på . Pasningen disse to uger koster 150,- kr. pr. tilmeldt dag og foretages primært af børnehavens personale.

I uge 27 og 32 kan man købe pasning for 50,- pr. dag, som opkræves via PBS ved tilmelding og er bindende. For at modtage sommerpasning skal man være tilmeldt PBS. Tilmeldingsfristen er inden 29. maj.. Der vil blive uddelt en tilmeldingsseddel. Hvis der er tilmeldt mindre end 4 børn foregår pasningen i Børnehaven

Efterårsferien åben : mandag-tirsdag og onsdag

Vinterferien åben: Mandag og tirsdag

Juleferie 2017: SFO tilbyder pasning 21. og 22. december, samt 2. januar 2018 alle 3 dage er med skriftlig tilmelding til Lisbeth inden den. 1. november. Send gerne tilmeldingen på mail;

Ellers lukket i skolens ferier.

Morgenpasning:

Kl. 6.30 begynder dagen for nogle af os. Vi hyggesnakker, spiller spil, laver lege på tværs af aldre. Læser i bøger, laver perleplader eller gir den gas i puderummet. Nogle børn spiser medbragt morgenmad. Kl. 8.25 rydder vi op og børnene går i skole.

Eftermiddagen:

Når skoledagen slutter åbner SFO igen. Når vi er færdige med vores medbragte eftermiddagsmad, er der kl. 14.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag et planlagt aktivitets tilbud i SFO, ud over de øvrige aktiviteter som vi finder på hen af vejen. Vi nyder den skønne natur omkring os og vi har en dejlig legeplads og sandkasse lige ved siden af skolen. I slugten er der en bålplads og adgang til skoven. Vi har stranden tæt på, hvor vi ofte går ned og fanger krabber, men altid med en voksen. Børnene sætter en magnet på en tavle som viser hvor de er.

Vi er ofte ude i den friske luft, det er derfor vigtig altid at have udetøj og fodtøj med til al slags vejr.

Kontakt os:

Telefon nr. 76413139

SFO mail:

SFO leder Lisbeth Brixen:

"Vi har så meget at byde på - kom selv og oplev det!"
Se hvad vi har at byde på