Jubilæum 2020

Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole, Dagskole
Tags: bjælke1

Vi har besluttet at udsætte jubilæet 2020 til den 1. lørdag i september 2021. På grund af Corona-krisen har vi vanskeligt ved at afvikle jubilæet under betryggende forhold og har derfor truffet denne lidt ”trælse” afgørelse.

Samtidig kan det vise sig at være en beslutning, som også kan tilføre jubilæet noget nyt. I stedet for kun at møde egne klassekammerater og bekendte, som måske er 5 eller 10 år ældre eller yngre end en selv, vil mange næste år kunne se gamle elever fra klassen over eller under ens egen, altså flere elever, som var på Vejlefjordskolen samtidig med en selv.

Vi beklager denne meddelelse, men håber at se endnu flere af jer næste september, hvor Corona forhåbentlig er en saga blot.

Bedste hilsener og ønsket om en god sommer

Kay Flinker

"Vi har så meget at byde på - kom selv og oplev det!"
Se hvad vi har at byde på