DGI Fodboldskole

Kategorier: Efterskole, Dagskole

PRAKTISK INFO

Skoleleder på denne fodboldskole er: Jacob Laursen - 26222065

Vi starter alle dage kl. 09.00 – Kom i god tid!!
Vi slutter alle dage kl. 15.00 – fredag kl. 14.00

MEDBRING
Fodboldtøj, benskinner og fodboldstøvler
I tilfælde af dårlig vejr er det en god ide at have skiftetøj med
Solcreme

TILMELDING
Er først til mølle efter åbningsdato. Tilmeldingen er personlig og kan ikke overdrages til andre.
Ved tilmelding efter 2. juni opkræves et administrations gebyr på 100 kr.
Ved tilmelding (hvis der er fleres pladser på skolen) efter 2. juni kan vi ikke garantere at tøjet bliver leveret til skolestart.
Vi bestræber os på at levere bold og drikkedunk til alle uanset tilmeldingsdato.

GRUPPEINDDELING
På fodboldskolen inddeles der i grupper af ca. 16 børn.
Grupperne dannes efter alder.
Der kan blive ændret i grupperne, hvis Skolelederen vurderer, at det er nødvendigt.

TRÆNERE/HJÆLPETRÆNERE
Trænerne/hjælpetrænere er som udgangspunkt klubbens egne trænere.
Alle trænere/hjælpetrænere har deltaget på et DGI Fodboldskole trænerseminar forud for fodboldskolen.
Alle trænere/hjælpetrænere har en godkendt børneattest.

AFMELDING
Skal ske inden 2. juni 2019 via linket i bekræftelsen.
Ved afmelding efter 2. juni 2019 og hvis deltagergebyr ønskes refunderet, kræver DGI en skriftlig lægeerklæring/udtalelse fra læge.

Prisen er indtil 2. juni 800 kr. pr. deltager bosiddende i Hedensted Kommune, for alle andre er prisen 875 kr. inkl. fuld forplejning
Efter 2. juni er prisen 900 kr. pr. deltager bosiddende i Hedensted Kommune, for alle andre er prisen 975 kr.inkl. fuld forplejning

OBS!
Vi gør opmærksom på at fodboldskolelederen har ret til at sende børn hjem / tage kontakt til forældrene, hvis barnet er uafklaret med at være på fodboldskolen eller på anden vis ikke viser interesse for fodboldskolen og/eller sine medspillere.

Du kan læse mere her.

"Vi har så meget at byde på - kom selv og oplev det!"
Se hvad vi har at byde på