Skolefest 0.-6. klasse

Skolefest 0.-6. klasse

Den 11.10.2018

Ved Vejlefjordskolen

Skrevet af Pia

Kategorier: Dagskole

Tags: bjælke2

Hits: 12496


Skolefest for 0-6 klasse på Vejlefjordskolen 

Skolefesten 2018 er netop veloverstået! En aften fyldt med festlige indslag og højt humør hos skolefestens gæster. Aftenen bød på tigertango fra 0-3 klasse, som på smukkeste vis fremviste en tango til langt over det ”store femtal”. Der er ingen tvivl om at der ligger en stor dansekarriere foran nogle af dem! Derudover fulgte 4. klasse trop med engelsk sang og show på scenen, som både så og lød godt. 
Aftenens hovedmenu stod 6.klasse for. Efter en lang og til tider hård forberedelse, var det endelig blevet tid for eleverne (og lærer) til at fremvise det store Aladdin skuespil. Bukser var syet, replikker var øvet og lamperne  pudset, så der var ingen vej tilbage. Men det var der bestemt heller ikke nogen grund til. Alle eleverne leverede en stor og underholdene indsats, hvor der for publikummets vedkommende, var gode muligheder for at få trænet lattermusklerne. 6. klasse viste virkelig hårdt arbejde betaler sig!  
Ind i mellem alle disse dejlige indslag stod 5. klasserne for festlige reklamer, som var med til at binde hele festen sammen. Her blev der bl.a. reklameret for, hvad der kunne købes i boderne. Og her var der ingen smalle steder! Der kunne der købes alt lige fra blå sodavande til plastikkrus med grønsagstave. Fornemmelsen siger dog, at der blev solgt væsentlig flere blå sodavande end krus med grønsagsstave. 
Der udover havde 5. klasserne også parodieret Olsenbanden hvor Egon giver Keld en ordentlig opsang, da Keld (eller måske rettere Yvonne) ikke var sikker på, at alle de søde sager var godt for ham. 
Alt dette var med til at sætte rammen for en uforglemmelig skolefest!