Gobal Youth Day

Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole
Tags: bjælke2

I weekenden var der Global Youth Day. Det er en dag, hvor alle unge og knap så unge mennesker fra Adventistkirken går ud på gaden for at gøre noget godt for andre. Det er skolens elever selvfølgelig også med til, som de plejer. I år var temaet Adopt. Det kan være svært lige sådan at gøre, men skolens ungdomspræster havde planlagt at eleverne skulle ud på et plejehjem og på et center for mennesker med mentale handicap. Det var en rigtig god dag. På plejehjemmet blev der bagt pandekager, slynget sange og snakket med beboerne. Det var rigtig hyggeligt. På centeret blev der danset en del og pyntet kager til en kage konkurrence. Dagen sluttede af med at skolen var vært i en halv time på Adventistkirkens tv-kanal. Der skulle fortælles om dagen i det mest af Europa og på skolen. Det var Maysie, ungdomspræsten, og Benjamin fra 3g, der var værter. Det var en hyggelig men trættende dag.