Oplevelsestur

Fra 09.08.2019 18:26 indtil 11.08.2019 20:26
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole
Tags: bjælke2
Hits: 14637

Oplevelsesweekend

Fredag formiddag blev de første elever fra 2.-og 3. G kørt afsted med bus til weekendens overnatningssted. De skulle sætte telte op, og gøre klar til at tage imod 1.G’erne. Senere blev resten af eleverne hentet med bus og kørt derud.

10 og 1.G blev sat af bussen lidt uden for juelsminde og skulle da gå ca. 8 km til lejeren. Undervejs på turen var der nogle poster, man skulle igennem. Midt i 1.G’s sidste post da alle var godt trætte, hoppede 3.G’erne ud fra buskene omkring. De ville prøve at vise 1.G’erne hvem der bestemte. Det gjorde de ved at tegne dem i hovedet med tusch og senere kaste med vand og glimmer. Da det blev aften, blev der lavet bål, og man kunne lave snobrød eller bare sidde og hygge 

Lørdag stod dagen på aktiviteter som fodbold turnering, fitnessløb i skoven og mulighed for afslapning og hygge. Om aftenen var der først et aftenmøde med en spændende historie og efter det, talentshow. Da mørket var faldet på, var der et skræmmende natteløb i skoven hvor 3.G lå på lur for at forskrække alle deltagere.

Søndag da alle var stået op, blev der spist mad og så pakket telte sammen trods vejret som igennem lejren både havde budt på lidt af hvert, vi fik både solskin, blæst, regn og tordenvejr.