Nightmare på Vejlefjord

Den 02.11.2019
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole
Tags: bjælke2
Hits: 15114

Lørdag d. 2 november var der nightmare på Vejlefjordskolen. Det startede et stykke tid, efter mørket var faldet på. Alle, som turde deltage, var mødt op i hold bestående af ca. 4 personer. Til at begynde med skulle alle holdene gennemføre 4 poster.

Det var bla. ting som at skulle mærke en ting i en kasse, uvidende om, om der gemte sig andre ting i kassen. Fx levende dyr. Der var også en form for forhindringsbane, "desværre" følte man sig ikke alene, når man kravlede igennem mørket.

Efter vi havde overstået det, kom vi til det "alvorlige". Vi skulle nu ud og finde 3 monstre. Uhyret fra Scream, en gammel lugtende dame og den hvide dame. Efter det skulle vi ud og finde 3 nye. Denne gang var det Jokeren, en klovn og et græskar.

Som den sidste ting skulle vi ud og finde "en død mand". Når vi fandt ham, skulle vi så i stilhed sætte os ved ham, indtil alle havde fundet ham. Da vi alle lå derinde og troede vi var færdige, åbnede døren stille og en skikkelse kom grinende ind i lokalet. Lidt efter kom en ny person løbende med en motorsav, og skræmte livet af dem der lå forrest. Vi skulle nu ned til Hall’en igen, der hvor det hele var startet. På vejen derned løb vi ind i alle monstrene og ham med motorsaven. Som en afslutning på det hele blev der danset YMCA for at lette lidt på stemningen, inden vi alle gik hver for sig igen.