Indvielsen af den vores nyrenoverede ”Oase”

Den 20.02.2020
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole, Dagskole
Tags: bjælke2
Hits: 31607

Nøddebrune træstave og cirkler og store grønne slyngplanter smykker væggene i Vejlefjordskolens nyrenoverede hall. På gulvet er nye matchende sofaer og borde sat op, og den tændte pejs giver et hyggeligt skær. Den nye sal er i centrum, og de mange elever, personalet og ikke mindst de frivillige  håndværkere og gavmilde donorer er i festhumør. ”Oasen” lyder navnet efter en afstemning blandt alle elever og ansatte.

Rektor Kay Flinker åbnede indvielsen med en takketale til alle de involverede i byggeprocessen og kom i sin tale ind på de 6 indrammede tryk af kunstneren Carsten Frank, der smykker væggen, der støder op til store panoramavinduer, hvorfra lyset fra fjorden strømmer ind. Hvert billede er et led i en tilblivelsesproces fra det første tryk til det fuldendte kunstværk, og sådan er det jo også med os. Vi oplever som elever og som voksne at være under stadig forandring og udvikling.

Glæden var stor og sangen fra skolens kor og flot violinmusik fyldte salen, inden alle de indbudte tog en forfriskning fra de pyntede borde.