Galla 2020

Den 20.02.2020
Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet, Efterskole, Dagskole
Tags: bjælke2
Hits: 23092

Galla i år blev afholdt den 22.02.2020 og var som sædvanligt blevet timet og tilrettelagt af 3.G’erne som havde arbejdet hårdt og længe for at få det hele så perfekt som muligt. Og godt var det. 

Årets tema var The Oscars, så da vi ankom til hallen lidt i 17, stod der bodyguards og overvågede indgangen. Vi kom ind i den oppyntede hal på den røde løber, og alle fandt borde at sidde ved. Alle bordene var dækket med en hvid dug, og store flotte roser i midten. Ved siden af vores tallerkner lå der et lille fint menukort. I loftet var der hængt blå stofstrimler og bag scenen var der et stort rødt forhæng.

Tonerne af et klaver pryder rummet, da 3’Ger Malthe Bidstrup som ene mand på scenen starter showet, inden et playback starter, og de andre kommer løbende ind i bedste hollywood stil. Efter en hurtig gennemgang af aftenens program var de hurtigt væk igen, og der var en lille pause, inden det for alvor gik i gang. Der var servicering hele aften med sodavand og cider, og der var også opstillet en fornem photobooth, som blev brugt i allerhøjeste grad.

Under galla var der en masse nomineringer såsom årets put, stil, lærer og selvfølgeligt årets lækrest dreng og pige, vinderen af sidstnævnte oscar fik æren af at kysse alle sidste års elever af det modsatte køn på kinden. Der var også et par kahoots og nogle andre sjove quizzes. Formålet med dem var, at hvert bord skulle samle så mange point som muligt, og til slut fik vinder bordet en gave. 

Under aftenens forløb kunne man også stemme på, hvem man syntes skulle være henholdsvis året galla konge og galla dronning. Årets vindere blev Malte Bidstrup og Helena Nielsen.

Efter alle priserne var uddelt og maden spist, blev alle borde og stole rykket ud til siden, og der skulle danses den traditionelle lancier. Der blev dannet en masse kvadriller og alle 5 turer blev udført, dog med et par småfejl men sjovt var det.

Som en afslutning på det hele viste de deres gennemarbejdede gallafilm som vakte latter og positiv omtale hos de fleste.