Volleytur til Finland

Volleytur til Finland

Den 17.01.2020

Ved Vejlefjordskolen

Skrevet af Pia

Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

Tags: bjælke2

Hits: 12954


Dette års SDA-cup blev afviklet i Finland på en af Vejlefjords søsterskoler, Suomen kristillinen yhteiskoulu - Toivonlinna.

Volleyholdene tog afsted fra skolen torsdag den 16/01 klokken 15.30 og havde en lang rejse foran sig. 

Der var godt humør i bussen. Der blev snakket, hørt musik, spillet nintendo og snakket taktik. Tidligt fredag morgen ankom bussen i Stockholm, og ved 06-tiden ventede en 12-timers lang færgetur os.

Da vi endelig ankom til den finske by Turku, skulle vi køre i en god halv times tid for at komme til skolen. Da vi kom frem til skolen, blev vi indkvarteret i en stor hytte med de andre gæster fra Norge og Sverige.

Lørdag stod vi op til første måltid i det finske. Efter det var der kirke med bibelquiz og indslag fra de konkurerende land.

Klokken 16.00 havde alle holdene klædt om og gjort sig klar til kamp. Vi kørte et lille stykke ud til hallen, hvor kampene skulle foregå. Turneringen startede med en indmarch, hvor Danmark førte an, og derefter startede kampene. Danmark kom lidt skidt fra start, men kæmpede flot.

Søndag var dagen, hvor de vigtigste kampe skulle spilles. Både Danmarks piger og drenge havde kvalificeret sig til bronzekampene; begge mod Sverige. Drengene tabte desværre deres kamp og kom derfor på en 4. plads

Pigerne havde en lang intens kamp mod Sverige. Opbakningen var i top, og alle både på og uden for banen gjorde deres for, at Danmarks piger tog kampen og vandt Bronze.

Da de danske piger vandt deres 15. og afgørende point fløj alle danskere ind på banen, og der blev sunget jubelsange, lavet fælleskram, og skolens trofaste maskot, René, fik en flyvetur, så alle kunne se, hvem der vandt.

  1. Plads: Finland (Piger og Drenge)
  2. Plads: Norge (Piger og Drenge)
  3. Plads: Danmark (Piger), Sverige (Drenge)
  4. Plads: Sverige (Piger), Danmark (Drenge)

Det var en hyggelig tur uden alt for mange skader. Vi har jublet igennem det hele trods de mange nederlag. Der er blevet skabt en masse nye bekendtskaber på tværs af landene, så det var trist, at turen ikke varede længere.  

Til næste år har vi tænkt os at vinde guld, og vi er så klar!

Her er der nogle billeder fra årets tur:

https://www.facebook.com/pg/Vejlefjordskolen/photos/?tab=album&album_id=3671342632941229&ref=page_internal

- Maja 1.g