LovsangsFEST

LovsangsFEST

Den 05.06.2021

Ved Vejlefjordskolen

Skrevet af Pia

Kategorier: Gymnasiet, Efterskole

Tags: bjælke2

Hits: 3744


- Nu med gæster

Endelig blev det muligt at afholde en stor udendørs lovsangsfest med gæster fra hele Danmark. Den var længe ventet, så alle gæsterne var glade og spændte da de kom. Scenen var blevet sat op en dag forinden, og det fantastiske lovsangsband havde prydet skolen med sang, da de øvede. 

Før gæsterne ankom, blev der sat “standere” op, hvor der i nogle skulle laves pandekager, og ved andre kunne man høre om de forskellige menigheder og ungdomsafdelinger rundt omkring i landet.

 

Aftenen startede med store smil og en mulighed for at hilse på de mennesker, man har været adskilt fra siden lockdown. Efterhånden som gæsterne og skolens elever tog plads på stolene eller på et tæppe på græsset foran scenen, begyndte trommerne lige så stille at lyde, og resten af bandet kom på scenen. Tonerne af lovsang bredte sig, og stemmerne fra publikum varmede pladsen op. Vores forhold til gud og hinanden kom i fokus i Vejlefjordskolens smukke omgivelser.

Efter de gode lovsange var det tid til at spise pandekager og hygge med de andre gæster. Der blev snakket en masse, spillet fodbold og volleyball og nogle enkelte sang lidt videre. 

Det var en rigtig hyggelig aften med massere af lovsang, god stemning og savnede venner.