3.g's sidste skoledag

Skrevet af Pia
Kategorier: Gymnasiet
Tags: bjælke2
Onsdag aften tog 3g på deres årlige hyttetur, for at forberede underholdning til de andre elever på skolen. Aften foregik med forskellige lege og hygge, men uden den store planlægning af underholdning til skolens elever. Hyggen foresatte for de fleste elever langt ud på natten, og for nogle enkelte til langt ud på morgenen. Torsdag morgen kl 5. blev de sovende 3.g’er vækket, fordi nu var det tid til at tage tilbage til skolen og vække de andre elever. kl 5:45 fik skolens elever en dejlig morgensang fra 3 g'ere som bestod af mange MGP-sange, trommer, en larmende bas og mange kniver og gafler hamrende mod dørene, noget som 3 g'erne finder sjovt, men ikke resten af skolens elever som må lide under den forfærdelige morgenvækning. Efter morgenvækningen var der kort tid til at slappe af, for senere på morgen havde 3 g'erne arrangeret morgenmad med deres forskellige lærer. Morgenmaden blev afholdt og alle eleverne fik offentliggjort deres eksamener, modtagelser som bestod af glæde og med tåre i øjene fra de forskellige elever. Efter morgenmaden stod den på underholdning på hovedtrappen, og her kom den manglende underholdning til syne, men heldigvis fandt 3 g'erne hurtigt på forskellige konkurrencer og quizzer blandt elever og lærer. Men traditionstro blev der afholdt fodbold mod 3 g’erne og deres lærer, hvor 3 g’erne selvfølgelig vandt.